Unde se ascundeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu de ochii curioșilor! ‘Acolo plecau când voiau să fie doar ei doi’

25.07.2020, 17:12
Unde se ascundeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu de ochii curioșilor! 'Acolo plecau când voiau să fie doar ei doi'
Unde se ascundeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu de ochii curioșilor! 'Acolo plecau când voiau să fie doar ei doi'

Nadia Comăneci și regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, s-au iubit cu foc în anii ’80! Povestea lor de dragoste a făcut înconjurul ţării, iar apropiații lor au mărturisit că au fost la un pas de căsătorie.

La vremea respectivă, Zeița de la Montreal avea doar 25 de ani, iar Ion Dolănescu era mai mare decât ea cu 17 ani. Cei doi au încercat să își țină ascunsă relație și adesea reușeau să se furișeze de ochii curioșilor. Nadia Comăneci și Ion Dolănescu s-au iubit timp de patru ani.

Se zvonește că de cele mai multe ori, amorezii ‘evadau’ din Capitală la un fin de-al solistului, care avea o casă retrasă în localitatea Garoafa, Focșani. Apropiații lor au mărturisit că știau de locul secret al celor doi, mai ales că aceștia se afișau peste tot împreună.

Au avut o relație timp de patru ani

‘S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerile lui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa’, au susținut apropiații cuplului, pentru Click!

De ce s-au despărțit

Relația lor s-a rupt în momentul în care Nadia a decis să plece în America. De altfel, se spune că în momentul în care Nadia a fugit din România, în noaptea aceasta de 27/28 noiembrie 1989, ar fi plecat din casa lui Ion Dolănescu.

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas amici. Ion Dolănescu a murit pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac.

Cât timp a trăit, solistul de muzică populară a avut o viață amoroasă agitată. El s-a mai iubit cu Iustina Băluţeanu, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano, însă doar cu prima s-a însurat.

Cum a ajuns în America

În schimb, Nadia Comăneci s-a măritat cu un gimnast american, pe nume Bart Conner. Cei doi au împreună un fiu de 13 ani, Dylan.

Nadia Comăneci a povestit cum a fugit din România în 1989. Fosta gimnastă a explicat cum a plecat și cum a reușit să ajungă în Austria și apoi în SUA.

‘La mine s-a complicat după ce a rămas Bela în ’81, pentru că mie mi-au sistat toate deplasările, nu mi s-a părut corect! Dar n-am vrut să plec niciodată! De ce să plec? Unde să mă duc… Nu mă vedeam în altă parte, plus că a fost mai rău pentru mine după ce a plecat el! În ‘84 am fost la Olimpiada din Los Angeles, ceea ce m-a surprins, dar am aflat mai târziu de la cei care au organizat Olimpiada că au cerut! Au spus «noi vă facilităm anumite lucruri doar dacă o aduceți pe Nadia!» Deci am fost o forţă acolo pentru că eu nu plecam nici în Bulgaria!’, a spus ea într-un interviu pentru Antena 3.

citește și...