FOTO Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 58 de ani! Trupul Zeiţei de la Montreal continuă să uimească

11.04.2020, 10:10
FOTO Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 58 de ani! Trupul Zeiţei de la Montreal continuă să uimească
Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la aproape 58 de ani!
Pe 12 noiembrie 2019, Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari sportive ale României, a împlinit 58 de ani.

Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la aproape 58 de ani!

Nadia Comăneci este prima sportivă care a reuşit să obţină o notă de 10 pentru un exerciţiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Deşi au trecut 44 de ani de atunci, Nadia Comăneci, cunoscută publicului larg drept ‘Zeiţa de la Montreal’, arată senzaţional.

Deşi nu mai este o tinerică, fosta gimnastă are un trup de zeiţă, care ar face invidioasă orice femeie.

Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la aproape 58 de ani! Aceasta este într-o formă extraordinară, drept dovadă stând imaginile postate de vedeta de la Montreal pe reţelele de socializare.

Nadia Comăneci are un trup de invidiat

Prima sportivă care a reușit să obțină nota 10 pentru un exercițiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, a făcut senzaţie la plajă. Are un corp lipsit de celulită, iar abdomenul este brăzdat de pătrăţele, semn că nu a renunţat la sport.

Nadia Comăneci a mărturisit că exerciţiile fizice sunt nelipsite din viaţa ei şi că de aceea se menţine atât de bine la cei aproape 58 de ani pe care îi are.

Mai mult de atât, Nadia Comăneci are curajul să se afişeze în public şi pe internet nemachiată şi neacoafată, dar tot arată de milioane.

Nadia Comăneci a scris istoria gimnasticii! A cucerit 9 medalii olimpice – 5 de aur, 3 de argint și una de bronz. Are patru medalii la Campionatul Mondial (două de aur și două de argint) și nu mai puțin de 12 trofee la Campionatul European. Dintre acestea, 9 sunt de aur, două de argint și una de bronz. Singurul titlu important care îi lipsește este cel mondial la individual compus.

 

View this post on Instagram

 

Here we go….43 years later… and Dylan s handstand photobomb ….July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

citește și...