Unde se află iubitul Andreei Marin. Cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu

29.09.2020, 16:31
Unde se află iubitul Andreei Marin. Cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu
Unde se află iubitul Andreei Marin în prezent. Adrian Brâncoveanu, departe de țară

Andreea Marin a dezvăluit unde se află actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, și cu ce se ocupă acesta.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, cu care se înțelege perfect. În prezent, acesta nu se află alături de ea, ci este plecat în Oman, după cum a explicat vedeta de televiziune pentru protv.ro.

”Da, ne asemănam în multe privințe! Ne place să trecem prin viață cu principii sănătoase, cu credință, omenie și seriozitate în tot ceea ce facem, dublând însă cu dragoste și bucurie ceea ce iese din mâinile noastre.

În timpul pandemiei, am lucrat împreună, umăr lângă umăr, în campania Prețuiește Viața și am descoperit noi valențe constructive ale relației noastre.

Am aflat cât putem clădi împreună, a fost un sentiment minunat! Acum este însărcinat cu afaceri în Oman, dar ne revedem curând și abia aștept să continuăm să construim împreună”, a declarat Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

”Este bună la toate materiile, nu are încă 13 ani și mai are timp sa aleagă (n.r. o profesie), însă e o fată bună la suflet și nu o singură dată m-a ajutat pe tărâm umanitar”, a afirma aceasta.

Ce spune Andreea Marin despre noua ei emisiune de la TV

Andreea Marin revine pe micile ecrane cu emisiunea ”Nu există nu se poate” începând din data de 12 octombrie, de la ora 18:00 la TVR 2.

”Emisiunea de azi ce va fi pe ecran din 12 octombrie de la ora 18.00, de luni până joi, pe TVR2, poartă acest nume care este de fapt motto-ul meu în viață moștenit de la tata și a devenit o umbrelă sub care fac acțiuni menite să aducă schimbarea în bine, motivația, inspirația, bucuria de a trăi frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Ea a detaliat și ce aduce nou acest proiect de televiziune:

”Oameni adevărați, în toată puterea cuvântului. De astfel de oameni care să ne motiveze să ieșim din această zonă de umbră și deznădejde accentuată de pandemie avem nevoie! Oameni pentru care… nu exista nu se poate! Care află calea spre lumină și rezolvare, orice ar fi, se încăpățânează să vadă un licăr chiar și în cel mai aprig întuneric, oameni care pot când alții spun nu, oameni care sfințesc locul oriunde ar fi, fie că ajută alți oameni sau gătesc bine, curăță și spală imaculat, clădesc cu mâinile lor ceva durabil stârnind uimirea celorlalți, gândesc idei pentru alții de neimaginat, schimbă paradigme și idei preconcepute, oameni ca mine, ca tine, dar cu un strop de nebunie în plus, care-i scoate din mulțime.

Oameni care nu s-au născut să devină geniali, dar au venit aici, printre noi, să lase ceva bun în urma. Oamenii potriviți la locul potrivit. Pe ei îi caut, să-i arăt lumii acoperite de aripa blazării, care are nevoie de motivație acum ca de aer, că se poate merge înainte. Îi caut să ne arate cum pot ei ce noi nu putem, cum văd ei ce noi nu vedem, unde găsesc în ei resurse să spună da, atunci când pentru restul lumii răspunsul este nu”.

 

 

citește și...