Andreea Marin, detalii din povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții”

22.09.2020, 09:32
Andreea Marin, detalii din povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții”
Andreea Marin, detalii din povestea de iubire cu Adrian Brâncoveanu. ”Construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dat detalii din relația pe care o are cu actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit despre actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu, într-un interviu pentru revista Unica, explicând ce calități apreciază la acesta.

”Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință.

În Campania Prețuieste Viața din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr.

Am descoperit astfel o nouă valență a relației noastre, mi-a plăcut nespus de mult felul în care viața ne-a pus în situația de a face împreună ceva bun și constructiv, ajutând oameni din toate județele țării”, a spus vedeta de televiziune.

În ceea e privește planurile lor de viitor, Andreea Marin a explicat ce își dorește:

”Să ne iubim, să rămânem uniți, să ne susținem”.

Andreea Marin, emoționată când vorbește de fiica ei


În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a vorbit cu emoție și despre fiica sa, Violeta, de care este foarte mândră.

”Aseară am ales să dormim împreună, să o alint și să adoarmă mângâiată de mami, acum e domnișoară și nu se mai întâmplă des, ca odinioară, e altă etapă de viață pentru ea. Stăteam și o priveam, îmi aminteam cât de mică era cu ani în urmă, iar acum privirea mea o măsura și o descopeream aproape cât patul de lungă…

Ea nu știe, dar eu când dorm alături de ea, o fac… iepurește. Ca să nu pierd emoția. Să fiu conștientă de fiecare îmbrățișare pe care mi-o acordă prin vis, fără să știe ce face. Când mă cuprinde cu brațele ei sau se ascunde în mine, nici nu respir. E parte din mine… E Andreea de altădată, doar ochii sunt albaștri, senini. În rest, suntem ca două picături de apă”, a mai spus vedeta TV.

citește și...