Unde se află acum soția lui Marian Vanghelie! Serghei Mizil a rupt tăcerea despre Oana Mizil

26.07.2021, 15:39
Unde se află acum soția lui Marian Vanghelie! Serghei Mizil a rupt tăcerea despre Oana Mizil
Unde se află acum soția lui Marian Vanghelie! Serghei Mizil a rupt tăcerea despre Oana Mizil

Weekend-ul trecut a fost unul nu tocmai bun pentru soția lui Marian Vanghelie! Oana Mizil a ajuns, zilele trecute, pe mâna medicilor, la Spitalul Elias. Femeia a ajuns cu lovituri la nivelulul feței și al brațului. 

Oana Mizil ar fi avut o ceartă cu partenerul ei, Marian Vanghelie, iar acesta ar fi agresat-o. Pe numele fostului primar al sectorului 5 a fost emis ordin de restricție provizoriu. Cei doi formează un cuplu din anul 2012 și au împreună o fetiță, Maria.

Marian Vanghelie, acuzat de Oana Mizil de violență conjugală

„Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Apropiații cuplului au oferit detalii despre ce s-a întâmplat de fapt între cei doi soți. Serghei Mizil a precizat că Oana Mizil se află în prezent acasă, alături de fiica ei.

„M-am intors acasa la 9.00 dimineata de la o petrecere si de atunci numai asta aud, in sus si in jos. Pana si Maria, fata de cinci a Oanei m-a intrebat despre asta. Nu e niciun incident. Oamenii se mai cearta, nu stiu. Dar Oana e acasa, langa copilul ei. Ce vreti sa va spun, ca i-au taiat capul si i-au pus in loc capul meu?”, a declarat bărbatul pentru Playtech. 

Marian Vanghelie neagă că ar fi bătut-o pe Oana Mizil

După ce totul a fost făcut public, Marian Vanghelie a decis să se apere. Acuzat de Oana Mizil de violență domestică, Marian Vanghelie a declarat:

„Sub nicio formă nu mi-am lovit soția. Este adevărat că ne-am certat, soției mele i-a crescut brusc tensiunea și i s-a făcut rău, așa că am chemat salvarea. Așa a ajuns Oana la spital, dar între timp cei de la salvare și de la spital au întrebat-o dacă vrea să depună plângere.

Ea a spus inițial că nu, apoi fiind foarte supărată a fost de acord să se instituie acest ordin de interdicție. Acum, totul este bine. Îmi pare rău că s-a creat această atmosferă. Repet, nu a fost vorba de vreo violență fizică. Doamne ferește! Ne-am certat și ei i-a crescut tensiunea. Însă acum suntem bine”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.

citește și...