Oana Mizil, agresată de Marian Vanghelie. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale

26.07.2021, 12:28
Oana Mizil, agresată de Marian Vanghelie. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale
Oana Mizil, agresată de Marian Vanghelie. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale

Oana Mizil a fost agresată de fostul primar Marian Vanghelie. Acesta ajuns sâmbătă noaptea pe mâna medicilor, la Spitalul Elias. Oana Mizil a ajuns în unitatea sanitară cu lovituri la nivelulul feței și al brațului. Pe numele fostului primar al sectorului 5 a fost emis ordin de restricție provizoriu. Oana Mizil și Marian Vanghelia formează un cuplu din anul 2012 și au împreună o fetiță, Maria.

Fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns, sâmbătă dimineața la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie.

Potrivit Antena 3, se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil sâmbătă noapte, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Oana Mizil, agresată de Marian Vanghelie. Ce spune poliția

“La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, se arată în comunicatul poliției.

“Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, se mai precizează în comunicat.

citește și...