Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după ce Oana Mizil l-a acuzat că a agresat-o. ”Într-o familie sunt multe probleme”

26.07.2021, 14:27
Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după ce Oana Mizil l-a acuzat că a agresat-o. ”Într-o familie sunt multe probleme”
Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după Oana Mizil l-a acuzat că a agresat-o. ”Într-o familie sunt multe probleme”

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a făcut primele declarații după ce Oana Mizil, partenera sa, l-a acuzat că a agresat-o. Aceasta a ajuns sâmbătă noaptea la Spitalul Elias și a avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Într-o familie sunt multe probleme”, a declarat Marian Vanghelie despre incident.

Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie. Potrivit Antena 3, se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar de la sectorul cinci a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Marian Vanghelia a făcut primele declarații după incident. ”Ordinul de restricție e pe 5 zile, au trecut două zile, soția poate să vină când vrea, eu n-am voie să mă duc să o urmăresc în cazul în care vrea să discute cu mine. Suntem împreună”, a spus Marian Vanghelie despre ordinul de restricție, citat de spynews.ro.

Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după Oana Mizil l-a acuzat că a agresat-o. ”Nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția”

”Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat, la un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias, iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția”, a declarat Marian Vanghelie, conform sursei mai sus-menționate.

”O să vedeți dumneavostă, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală, nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumnevoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața, dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția”, a completat acesta.

citește și...