Unde petrec Ioana și Ilie Năstase de Revelion. ”Anul acesta este diferit”

30.12.2020, 16:14
Unde petrec Ioana și Ilie Năstase de Revelion. ”Anul acesta este diferit”
Unde petrec Ioana și Ilie Năstase de Revelion. ”Anul acesta este diferit”

Ioana Simion a dezvăluit unde vor petrece ea și partenerul său de viață, Ilie Năstase, anul acesta de Revelion.

Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion, vor face Anul Nou la prietenul fostului mare campion la tenis, Ion Țiriac, potrivit click.ro. “Anul acesta este diferit, facem acasă. Până acum obișnuiam să mergem la munte, să fim împreună cu prietenii, însă din cauza restricțiilor ne limităm. Eu și Ilie vom face Anul Nou la Stejarii, alături de fiul meu și de familia lui, dar și de fratele meu. Mi-am pregătit deja ținuta, voi îmbrăca o rochie neagră simplă, cu pantofi stiletto în aceeași culoare. Noi ne-am bucura să fim ca în familie”, a declarat Ioana Simion pentru sursa citată.

După Revelion, Ioana Simion și Ilie Năstase plănuiesc să meargă într-o vacanță în Bucovina. “Ne sunt dragi acele locuri și vreau să mergem într-o vacanță, să ne relaxăm“, a completat partenera de viață a lui Ilie Năstase.

Cum o alintă Ilie Năstase pe Ioana Simion

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara acestui an. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ioana Simion a dezvăluit de curând ce calități au impresionat-o la Ilie Năstase, dar și cum o alintă acesta.

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a mărturisit Ioana Simion.

citește și...