Unde au petrecut Deea și Dinu Maxer de ziua artistului. ”Ca să încercăm senzații noi”

29.11.2022, 14:06
Unde au petrecut Deea și Dinu Maxer de ziua artistului. ”Ca să încercăm senzații noi”
Unde au petrecut Deea și Dinu Maxer de ziua artistului

Cântărețul Dinu Maxer a împlinit 49 de ani, iar soția sa, Deea Maxer, în vârstă de 32 de ani, i-a făcut o surpriză și l-a dus într-o vacanță în doi în Amsterdam. ”Mai fusesem și anul trecut dar mi s-a părut că am fost prea cuminți pentru orașul ăla așa că am revenit, ca să încercăm senzații noi”, a detaliat Deea Maxer.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. La sfârșitul lunii august a acestui an, Deea și Dinu Maxer au sărrbătorit nunta de fildeș.

De curând, Dinu Maxer a împlinit 49 de ani, ocazie cu care partenera sa de viață i-a făcut o surpriză și au mers într-o vacanță în doi în Amsterdam, unde au petrecut pe cinste.

Unde au petrecut Deea și Dinu Maxer de ziua artistului. ”Am văzut tot felul de ciudățenii, am participat la show-uri de striptease, am văzut shopuri de sex live”

„Cu ocazia zilei de naștere a lui Dinu am hotărât să iau vacanța în Amsterdam. Mai fusesem și anul trecut dar mi s-a părut că am fost prea cuminți pentru orașul ăla așa că am revenit, ca să încercăm senzații noi și să descoperim orașul așa cum este el. Am fost pentru 5 zile-4 nopți, în Amsterdam, doar noi doi, fără copii. Ne-am împrietenit cu turiști de acolo, am vizitat muzee, am trecut prin toate barurile cu o atmosferă rebelă din Amsterdam. Am văzut tot felul de ciudățenii, am participat la show-uri de striptease, am văzut shopuri de sex live și tot ce se găsește în Amsterdam de genul ăsta”, a dat detalii Deea Maxer pentru click.ro.

„Ne-am plimbat atât ziua cât și noaptea, am participat și la viață de noapte, n-am dormit 3 nopți la rând și ne-am super distrat. A fost cea mai tare vacanță a noastră și considerăm că din când în când, indiferent de vârstă trebuie să ne și distrăm și să ne simțim liberi, în siguranță, dar liberi”, a adăugat vedeta.

 

citește și...