Unde a petrecut Monica Tatoiu alături de fiul ei. ”De regulă mi-e frică cu dioptriile mele”

14.03.2021, 13:35
Unde a petrecut Monica Tatoiu alături de fiul ei. ”De regulă mi-e frică cu dioptriile mele”
Unde a petrecut Monica Tatoiu alături de fiul ei. ”De regulă mi-e frică cu dioptriile mele”

Monica Tatoiu s-a relaxat zilele acestea în compania fiului său, la munte.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Binecunoscuta femeie de afaceri și-a petrecut weekend-ul la munte, în compania fiului ei, Victor, care are 25 de ani. Cei doi au fost la Sinaia.

”Dupa 20 de ani din nou la Sinaia. Pe un vant si o ceata de zile mari. De regula mi-e frica cu dioptriile mele. A fost una din cele mai frumoase zile din lunile care au trecut. Cu fiul meu si vremea proasta se transforma in paradis. Toate lumea purta masca, era distantare. Cred ca infectarea vine de la petrecerile de cocalari nu de la schiori. Mai cercetati esentialilor!”, a comentat Monica Tatoiu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Monica Tatoiu, detalii despre soțul ei. ”Îmi mănâncă ficații de 39 de ani”

Monica Tatoiu a vorbit recent despre mariajul său.

”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

citește și...