Unde a fost înmormântat Emil, tatăl surorilor Gabor

26.06.2020, 15:41
Unde a fost înmormântat Emil, tatăl surorilor Gabor
Unde a fost înmormântat Emil, tatăl suroilor Gabor

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață. Din primele informații, Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. Tatăl Monicăi Gabor a murit în urmă cu două zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat azi în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani, relatează wowbiz.ro. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Emil Gabor a fost îngropat lângă VeronicaBulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

Monica și Ramona Gabor nu și-au condus tatăl pe ultimul drum

Monica Gabor și sora ei mai mică, Ramona, se află în străinătate,. Acestea nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a explicat prietenjul lui Emil Gabor.

Spera să se mute în America, la Monica

Emil Gabor le spunea prietenilor că s-a apucat să înveţe engleza pentru că ar fi urmat să se mute în America, la fiica sa, Monica.

“Mi-a adus Monica, ultima dată când a fost în țară, dicționare și cărți ca să învăț ușor limba engleză. Eu știam să vorbesc, dar au trecut zeci de ani de când am învățat și am uitat. Mai știu doar să numar până la 10. Data trecută, cand Monica a venit cu nepoata la mine, cu Irina, fetița m-a mai învățat una alta. Ea știe foarte bine să vorbească limba engleăa, e isteață.

M-am uitat pe cărțile astea de la Monica, dar nu prea văd, că scrie foarte mic. Dar până la urmă o să găsesc o variantă să învăț și să plec. Poate oi avea o viață mai bună acolo. Ea nu vrea să se întoarcă în țară, nici Ramona, și le înțeleg pentru că și-au făcut viața lor acolo, le e bine. Sunt tare mândru de ele”, le spunea Emil Gabor apropiaților, conform wowbiz.ro.

citește și...