Unde a ajuns să locuiască Liviu Guță, după ce a plecat din casa fostei soții. ‘Femeia vine după bărbat, nu bărbatul după femeie’

31.05.2021, 20:47
Unde a ajuns să locuiască Liviu Guță, după ce a plecat din casa fostei soții. 'Femeia vine după bărbat, nu bărbatul după femeie'
Unde a ajuns să locuiască Liviu Guță, după ce a plecat din casa fostei soții

Liviu Guță divorțează după doar un an și trei luni de cea de-a doua soție, Roxana. Cei doi urmează să semneze actele de divorț. După despărțirea de brunetă, manelistul a ales să se mute la mama lui, la Brașov. De dragul Roxanei, solistul se mutase la Cluj. 

Fosta parteneră a artistului nu vrea să se mai împace cu acesta și a mărturisit că este un om cu două fețe. Roxana abia așteaptă să divorțeze oficial de Liviu Guță.

Cei doi urmează să divorțeze la notar

‘Liviu este acum la Brașov, stă la maică-sa. Eu una nu am nimic împotrivă să se împace cu fosta lui soție, cu care are doi copii. Vreau să vă zic că el a vorbit mereu urât despre ea, deci nu știu ce șanse o să aibă de împăcare. Mi se pare circ să te duci la televizor și să spui că fosta ta soție este prietena ta, după ce tu o bârfești în toate felurile. Cine să îl mai creadă? Poate câinele meu! El mi-a vorbit urât de prima lui soție încă din primele douăzeci de minute de când ne-am întâlnit.

Inițial, la începutul relației, mi-am dus 80% din lucrurile mele la București, după care le-am adus din nou la Cluj pentru că aici ne-am mutat. Eu știu că femeia vine după bărbat, nu bărbatul după femeie. Aștept să divorțăm. Nu mai există cale de întoarcere, sper să vină pe 21 iunie, la notar, când avem termen, să nu tărăgănăm’, a spus bruneta, pentru Playtech.ro.

Liviu Guță spunea că Roxana nu-l lasă să-și vadă copiii

Pe de altă parte, Liviu Guță dezvăluia că Roxana este o femeie foarte geloasă și că adesea nu-l lăsa să își vadă cei doi copii, din prima căsnicie.

‘Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat, o iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte despre fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem un copil’, spunea manelistul.

citește și...