EXCLUSIV / Prima reacție a celei de-a doua soții a lui Liviu Guță, după ce manelistul a anunțat că divorțează! Roxana Maria a dat din casă. De ce s-a ajuns la despărțire

12.05.2021, 17:59
EXCLUSIV / Prima reacție a celei de-a doua soții a lui Liviu Guță, după ce manelistul a anunțat că divorțează! Roxana Maria a dat din casă. De ce s-a ajuns la despărțire
Prima reacție a fostei soții a lui Liviu Guță, după ce manelistul a anunțat că divorțează!

Vestea că Liviu Guță divorțează a doua oară, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie, a picat ca un trăsnet în showbiz. Manelistul s-a recăsătorit cu Roxana Maria, la finalul lui 2019, mulți acuzându-l la vremea respectivă că și-ar fi lăsat familia pentru brunetă.

Liviu Guță și-a refăcut viața cu Roxana, după ce divorțase de mama copiilor săi, după 13 ani de mariaj.

Din păcate, nici cea de-a doua căsnicie nu a durat, iar manelistul a dezvăluit, extrem de supărat, care au fost motivele care au dus la destrămarea mariajului cu bruneta.

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară

Artistul a mărturisit că fosta soție, mama celor doi copii ai lui, i-a spus că s-a grăbit atunci când a ales să facă cununia cu Roxana Maria.

‘Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor.

Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a declarat Liviu Guță, în direct, la Teo Show.

În schimb, Roxana, fosta soție a solistului, a ținut să lămurească lucrurile și i-a dat replica lui Liviu Guță. Contactată de reporterii TACATACA, femeia nu s-a putut abține și a spus tot ce are pe suflet.

‘Săracu’! El victimă, mereu victimă. Eu îmi asum ce zic, ce fac, mai ales când greșesc. Am pus prea mult suflet, am iubit prea mult. Am căutat mereu să fie bine. Trebuie două persoane pentru a realiza aceste lucruri. Eu îl respect. Nu îi port ură, nu cunosc sentimentul de ură. Să fie sănătos și fericit!’, a declarat, în exclusivitate, Roxana Maria.

Liviu Guță își lăuda cea de-a doua soție

La începutul acestui an, Liviu Guță declara că este foarte fericit alături de cea de-a doua soție, iar pe copiii din prima căsnicie îi vizitează ori de câte ori are ocazia.

‘Pe mine pandemia nu m-a lovit, din contră, având în vedere că m-am mutat la Cluj, slănina, ceapa, brânza și pălinca sunt forță aici. Nu am mai avut nici un concert, chiar dacă unii au zis că în străinătate se poate cânta, nu m-am dus, că nu am vrut să stau în carantină la întoarcere. Nu am cântat de Sărbători, am stat cu soția mea, au venit și copiii pe la noi, pentru că Roxana se împacă, culmea, foarte bine cu copiii mei, inclusiv cu fosta! Sunt cele mai bune prietene!

Anul care tocmai a trecut mi-a adus fericire din punct de vedere emoțional, mi-a adus iubire, am cunoscut persoana vieții mele, iubirea vieții mele. Sunt foarte fericit și da, ne dorim copii! Copiii au fost la noi. Maria a fost la noi, aici la Cluj, și în august a stat trei săptămâni. Am rămas în relații bune cu fosta și eu, și Roxana, vorbim despre copii, altceva eu nu am ce să mai vorbesc cu ea’, a declarat Liviu Guță, într-un interviu pentru Click!

citește și...