Un valet a accidentat un Ferrari de 3 milioane de lire sterline, în fața proprietarului său, în Monaco

24.08.2022, 17:06

Cu toții am avut zile proaste la locul de muncă. Dar, în timp ce unele greșeli sunt mai ușor de reparat, un valet din Monaco nu se distrează tocmai bine după ce a izbit un Ferrari. Ferrari-ul se izbise de o grămadă de scutere parcate în fața sa și aproape că a lovit pe cineva care încerca să facă fotografii.

Un Ferrari LaFerrari va întoarce cu siguranță multe capete. Iar acest lucru tocmai s-a întâmplat în Monaco, unde un Ferrari LaFerrari a fost văzut plimbându-se pe străzi. Dar această poveste nu are un final fericit.

Proprietarul Ferrari LaFerrari a predat cheile valetului. Și de aici totul a luat-o razna, potrivit The Sun.

Un valet a accidentat un Ferrari LaFerrari în Monaco

Videoclipul, distribuit pe canalul G-E Supercars de pe YouTube, arată mașina circulând cu viteză redusă. Mai târziu, îl vedem pe valet parcând supercarul hibrid scump pe marginea drumului, peste o trecere de pietoni.

Inițial, totul părea în regulă, chiar dacă nu chiar legal, deoarece valetul părea să aștepte să vină proprietarul. Se poate auzi motorul încă în funcțiune în timp ce valetul stă în mașină, dar, la un moment dat, acesta deschide portiera și coboară. Câteva secunde mai târziu, LaFerrariul începe să înainteze. Valetul sare cu disperare înapoi în vehicul și apasă pe frâne, dar era mult prea târziu. Răul era deja făcut: Ferrari-ul se izbise de o grămadă de scutere parcate în fața sa și aproape că a lovit pe cineva care încerca să facă fotografii.

Proprietarul bolidului de lux s-a enervat

Bineînțeles, proprietarul nu a fost mulțumit de valet și a țipat la el să coboare. Proprietarul poate fi auzit spunând: “Ești prost”, înainte de a-i spune valetului să “iasă afară”.

Videoclipul arată, de asemenea, pagubele suferite de Ferrari. Mașina s-a ales cu mai multe zgârieturi pe splitterul frontal din fibră de carbon și pe bara de protecție frontală. Pentru ca LaFerrari-ul să arate din nou impecabil, compania de asigurări a proprietarului va trebui să plătească niște reparații costisitoare. În plus, probabil că de acum înainte nu va mai lăsa un alt valet să se ocupe de parcare.

La Ferrari a fost o mașină de 1 milion de lire sterline când a fost pusă în vânzare, dar raritatea sa înseamnă că exemplarele sunt acum pe piață pentru aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Totuși, multe dintre ele s-au vândut pentru sume chiar mai mari, unul dintre ele fiind vândut pentru aproape 7 milioane de lire sterline.

citește și...