Diana Munteanu, imortalizată alături de un campion mondial la Formula 1, în Monaco

01.06.2022, 13:27

Diana Munteanu de 43 de ani a făcut senzație cu apariția sa, imaginile postate pe contul de Instagram. Blondina s-a pozat alături de campionul mondial Max Verstappen. ”Am avut șansa să-i văd de aproape pe cei mai buni piloți de F1, toate într-un carusel de emoții epice, pe care nu le am mai trait pana acum!”

Blondina a onorat o invitație tocmai la Monaco. În acest weekend, prezentatoarea TV a primit invitația din partea unei companii de a urmări Formula 1 de la Monaco.

Prezentatoarea TV s-a plimbat cu elicopterul, iar apoi a făcut fotografii incendiare pe un yaht luxos.

Diana Munteanu s-a pozat alături de campionul mondial Max Verstappen

„N-as fi experimentat niciodată o cursă de F1 în felul în care am făcut-o acum! Transport cu elicopter, barca, vizionarea cursei de pe un yacht de 5 stele, cu view perfect, șansa să-i văd de aproape pe cei mai buni piloți de F1, toate într-un carusel de emoții epice, pe care nu le am mai trait pana acum!”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Mai mult, blondina s-a fotografiat cu deținătorul titlului în Formula 1. Momentul a fost unul spontan, iar campionul mondial a părut destul de timorat de selfie-ul imortalizat de blondină.

Campionul mondial Max Verstappen a terminat doar pe locul 3

În ciuda acestui rezultat, Verstappen rămâne lider după primele șapte etape din acest sezon.

Mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Monaco Grand Prix, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Pe locul doi s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), iar pe trei a terminat Max Verstappen (Red Bull Racing).

Circuitul din Monte Carlo este doar unul dintre cele 3 trasee care se află în F1 încă din sezonul de debut, din 1950. Celelalte două sunt Spa-Francorchamps și Silverstone. O victorie aici înseamnă enorm pentru orice pilot. Prima editie desfășurată pe străzile cochete din Monte Carlo a avut loc pe 14 aprilie 1929.

citește și...