Proprietarul unui Ferrari a făcut accident în ziua care şi-a cumpărat maşina. A făcut praf bolidul după 3 kilometri

03.04.2022, 14:59
Proprietarul unui Ferrari a făcut accident în ziua care şi-a cumpărat maşina. A făcut praf bolidul după 3 kilometri

Proprietarul unui Ferrari nou-nouț, în valoare de aproape 300.000 de euro, şi-a făcut zob maşina chiar în ziua în care a cumpărat-o. Șoferul a reușit să conducă mașina de lux doar trei kilometri, scrie Daily Mail. Imaginile cu mașina avariată au fost postate pe Twitter de unitatea de poliție din Derbyshire.

Într-unul dintre cele mai scumpe accidente care au avut loc pe un drum din Marea Britanie, un bărbat fără nume a cumpărat ceea ce se crede a fi un Ferrari 488 pentru 250.000 de lire sterline.

Este o scenă care să provoace frică în inima oricărui iubitor de mașini. Proprietarul acestui Ferrari – în valoare de aproximativ 250.000 de lire sterline nou – trebuie să fi fost fericit în această dimineață  înainte să își achiziționeze mașina sport nouă, strălucitoare.

Proprietarul unui Ferrari a făcut accident în ziua care şi-a cumpărat maşina

Dar, așa cum arată aceste imagini de la Unitatea de poliție din Derbyshire Roads, visul s-a transformat foarte repede într-un coșmar.

Accidentul a avut loc vineri, 1 aprilie, în Derbyshire, Marea Britanie. Fotografiile postate de poliția din Derbyshire arată capota mașinii cu zgârieturi peste tot. Șoferul, care nu a fost rănit în accident, a fost lăsat să calculeze prejudiciul, la scurt timp după ce a cumpărat mașina.

A făcut accident, după doar 3 kilometri

Unitatea de poliție Derbyshire Roads a scris pe Twitter: „Șoferul și-a cumpărat un Ferrari în această dimineață și s-a făcut praf după 3 kilometri. Fără răni. ‘”

Mașina a fost scoasă de pe carosabil, iar șoferul a chemat pe cineva să o ridice. Nu a fost arestat sau acuzat de vreo infracțiune.

Un purtător de cuvânt al poliției din Derbyshire a declarat: „Serviciul de ambulanță din East Midlands ne-a alertat cu privire la accident”.

Un internaut a spus: ”Ce naiba făcea el? Are măcar permis să conducă?”. Un altul a adăugat: ”Cât de mort să fii? Va fi nevoie de ceva reparații”.

citește și...