Un thailandez a stat cu cadavrul soţiei în casă timp de două decenii. ”Am vorbit cu soția decedată timp de 21 de ani”

15.05.2022, 18:00

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din Bangkok, Thailanda, a incinerat în cele din urmă cadavrul soției sale, după ce a ținut-o într-un sicriu în casa lui timp de aproape 21 de ani. De la moartea soției sale în 2001, ofițerul militar pensionar numit Chan Chanwatcharakarn i-a ținut cadavrul în casa lor din districtul Ben Khen.

Cu toate acestea, potrivit unui raport de la Strait Times, Chanwatcharakarn era îngrijorat că va muri fără a ține o înmormântare pentru soția sa și, ca urmare, a decis să incinereze bunurile ei cu ajutorul unei fundații. Fundația l-a ajutat să organizeze incinerarea și înmormântarea.

Un bărbat din Thailanda intenționa să rămână cu cadavrul soției sale până la moartea sa, deoarece nu putea suporta să se despartă de ea, potrivit wionews.con.

Soția a murit în 2001

Potrivit unei postări pe Facebook din 30 aprilie a Fundației Petkasem, o organizație de caritate care ajută persoanele nevoiașe, Chan Chanwatcharakarn, în vârstă de 72 de ani, este un ofițer pensionar din Armata Regală Thai, în timp ce soția sa a lucrat ca ofițer la Ministerul Sănătății din Bangkok înainte de moarte.

Certificatul ei de deces reflecta că ea a murit în 2001, după ce suferea de un anevrism cerebral cauzat de hipertensiunea ei.

Chan a spus că „nu poate accepta situația”

Chan adusese cadavrul soției sale la Wat Chonpratarn Rangsarit din Nonthaburi pentru ca după moartea ei să se desfășoare rituri budiste, potrivit Thaiger.

Cu toate acestea, când călugării l-au întrebat dacă vrea să incinereze trupul soției sale, Chan a refuzat și a spus că „nu poate accepta situația”.

Apoi și-a adus sicriul în care se afla soția sa la casa sa din districtul Bang Khen din Bangkok.

”Am vorbit cu soția decedată timp de 21 de ani”

Chan și-a ținut soția pentru următorii 21 de ani, timp în care îi vorbea în mod regulat despre problemele lui, ca și cum ea ar fi încă în viață.

A spus că a fost dragoste la prima vedere pentru el și soția lui.

Cuplul locuia cu cei doi fii ai lor și se pare că nu s-au certat niciodată pe toată durata căsătoriei lor. Cu toate acestea, Chan s-a îndepărtat de copiii săi după ce soția sa a murit, deoarece aceștia nu au putut accepta că Chan dorea să-i țină cadavrul acasă.

Chan intenționase să rămână cu cadavrul soției sale până la moartea sa, dar asta a fost înainte să-și dea seama că soția lui ar putea să nu primească o incinerare și o înmormântare corespunzătoare după ce acesta va muri.

Acesta a fost momentul în care a contactat Fundația Petchkasem.

Când fundația a ajuns la casa lui Chan, ei au văzut că este dărăpănată, iar zona era înconjurată de mulți copaci și viță de vie, potrivit Thaiger.

Nu avea nici curent electric, deși avea apă curentă.

Când personalul a deschis sicriul după ce l-a recuperat, ei au spus că trupul soției lui Chan era  „stare de putrefacţie”.

 

citește și...