Un rapper decedat a fost expus într-un club. Mortul ”a petrecut” în localul de noapte

05.04.2022, 22:31
Un rapper decedat a fost expus într-un club. Mortul ”a petrecut” în localul de noapte

Un club de noapte a stârnit indignare după ce a găzduit „un priveghi” cu ceea ce părea a fi cadavrul îmbălsămat al unui rapper, care a fost împușcat în timpul unui jaf în urmă cu două săptămâni. La eveniment s-au vândut bilete în valoare de 40 de dolari.

Fanii rapperului Goonew au fost îngroziți când înregistrările de pe telefonul mobil au apărut în urma evenimentului, numit The Final Show, care a avut loc la clubul Bliss din Washington DC, duminică seara.

Rapperul în vârstă de 24 de ani, al cărui nume real era Markelle Morrow, a fost împușcat mortal pe 18 martie în blocul 3400 din Walters Lane din cartierul District Heights.  Mama tânărului, Patrice Parker Morrow, a explicat că fiul ei a fost împuşcat în spate în timpul unui jaf şi că i-a fost furat lanţul de aur de la gât în timpul atacului.

Decedatul a purtat ochelari de soare

Duminică, o mulțime mare de îndoliați s-a adunat pentru a-și lua rămas bun de la rapper, în „locul perfect pentru o noapte sofisticată de relaxare și dans”.

Clubul Bliss a găzduit sute de fani la priveghi, iar muzica a fost una ritmată, cu efecte de lumini şi artificii. La eveniment s-au vândut bilete în valoare de 40$, iar suma strânsă a fost donată familiei decedatului.

Ultima dorinţă a rapper-ului

Videoclipurile înregistrate în timpul evenimentului arată ceea ce pare a fi corpul lui Morrow, purtând un hanorac cu glugă de designer Amiri, blugi rupți,  accesorizați cu un ceas și o coroană aurie.

Deşi multă lume a considerat evenimentul ca fiind unul deplasat, mama decedatului a explicat că aceasta a fost ultima dorinţă a fiului ei. Tânărul rapper visa să susţină un concert cu sala arhiplină, după ce va reuşi să îşi lanseze primul lui album.

Pozele au ajuns pe reţelele sociale, iar poliţia din localitate s-a autosesizat. Poliţia oferă o recompensă de 25.000 $ pentru cel care oferă detalii care să ajute la prinderea asasinului lui Goonew.

citește și...