Un tată s-a căsătorit cu fiica sa de 17 ani. „Motivația de a întreține relații sexuale a provenit dintr-o gelozie”

13.05.2022, 16:26
Un tată s-a căsătorit cu fiica sa după ce aceasta a concurat cu sora ei  vitregă cu privire la cine ar putea face sex cu tatăl lor”.  Motivația de a întreține relații sexuale cu tatăl ei a provenit dintr-o competiție. Bărbatul  a fost arestat pentru incest după ce s-a căsătorit cu fiica sa de 17 ani care  i-a îndemnat pe toți să se „iubească”. „Mi-am dat seamacă în trecutul meu nu eram omul care mi-am dorit să fiu”, spune acesta. Ce s-a intmplat cu bărbatul.

„Tatăl” condamnat, Travis Fieldgrove, în vârstă de 42 de ani, a avut o relație sexuală cu fiica sa Samantha Kershner în 2018.

Potrivit documentelor instanței, Kershner a spus poliției că „motivația ei de a întreține relații sexuale cu tatăl ei a provenit dintr-o competiție cu sora ei vitregă cu privire la cine ar putea face sex cu tatăl lor”.

Secretul a fost dezvăluit de fosta parteneră a bărbatului

Din fericire, secretul de incest al perechii a fost dezvăluit de fosta parteneră al lui Fieldgrove, ceea ce a determinat perechea să aranjeze în grabă o nuntă ilegală în timp ce erau investigați.

În timp ce era închis, Fieldgrove pare să se fi răzgândit cu privire la viața sa anterioară, în ciuda faptului că nu se pocăia la acea vreme.

Acesta a reflectat la viața lui desfrânată

De la eliberarea sa la începutul acestui an, el a postat o serie de meditații de viață pe pagina sa de Facebook, inclusiv dorința sa sinceră ca toată lumea să se „iubească”.

Reflectând la desfrânarea sa din trecut, Travis a scris: „Mi-am dat seamacă în trecutul meu nu eram omul care mi-am dorit să fiu”.

În multe dintre postările lui Fieldgrove, el pare să cânte o varietate de cântece country în mașina, iar el spune că timpul său la închisoare a fost la fel de important pentru a-și da seama ce a făcut.

citește și...