Detalii cutremurătoare despre „cea mai consanguină familie din lume”. Copiii au deformări faciale și dificultăți de vorbire

09.05.2022, 17:28

Familia Colt  este probabil cel mai bun exemplu al planetei de ce incestul nu ar trebui niciodată legalizat, în timp ce un cuplu luptă pentru a schimba legea. Cu deformări ale feței, vorbire slăbită și probleme de sănătate, familia Colt arată de ce incestul este ilegal. Aceasta este „cea mai consanguină familie din lume”, cu patru generații de incest, inclusiv 14 copii care sunt toți înrudiți

În Germania, chiar acum, Patrick Stubing luptă să schimbe legea incestului în patria sa. Are patru copii, dintre care doi cu dizabilități, cu sora sa biologică Susan Karolewski și insistă că a lor este „dragostea adevărată”.

Dar o analiza rapidă în lumea acestora ar trebui să fie suficient de înfiorătoare pentru a convinge pe oricine că solicitarea lui Stubing ar trebui respinsă, potrivit dailystar.co.uk.

„Cea mai consanguină familie din lume”

Aceasta este „cea mai consanguină familie din lume”, cu patru generații de incest – inclusiv cel puțin 14 copii cu părinți înrudiți între ei. Clanul Colt, format din 38 de membri, a fost forțat să trăiască în mizerie într-o poveste îngrozitoare de incest, neglijență și pedofilie care a șocat lumea când povestea lor a fost dezvăluită pentru prima dată.

Familia Colt a șocat lumea în 2012, când s-a fost descoperit că patru generații au realizat incest, clanul având aproape 40 de membri. În mod șocant, se credea că fiecare membru al familiei s-a angajat în activități sexuale cu cel puțin o rudă.

Aproape 40 de membri ai familiei trăiau într-o tabără mizerabilă

Unul dintre membrii familiei, Frank Colt, a fost găsit vinovat în 2020 pentru agresarea sexuală a unei rude adolescente în timpul unei vizite la ferma familiei de lângă Yass în 2010. Infracțiunea a avut loc cu doi ani înainte ca poliția să descopere clanul care locuiește într-o tabără izolată.

Găsiți într-o tabără, trăind în corturi și baraci, 12 copii aveau deformări faciale și dificultăți de vorbire, precum și subnutriție severă.

Capul familiei, Tim, sosise în Australia din Noua Zeelandă împreună cu soția sa June în anii 1970. Au avut cinci fete și doi băieți – Martha, Frank, Paula, Cherry, Rhonda, Betty și Charlie.

Se spune că Tim a început să o violeze pe Betty când ea avea doar 12 ani.  Tim era într-adevăr un violator al propriilor fiice și nepoate. Trei dintre fiicele regretatului Tim Colt au fost târâte prin procese judecătorești, agresate în închisoare și ostracizate în comunități pentru că au copii consangvini – produse ale violului și ale relațiilor sexuale cu propriul tată și frații lor.

Tim Colt i-a născut, de asemenea, alți 12 copii pentru Betty și cinci copii fiicei sale mai mari, Rhonda, în timp ce familia sa mutat între zonele rurale Victoria, Australia de Vest, Australia de Sud și Teritoriul de Nord.

Fiica lui cea mai mică a avut copii cu fratele ei, Charlie, potrivit magistraților. Testele ADN au descoperit că 11 dintre acești copii erau produsul unor părinți care erau rude apropiate între ei, spun rapoartele șocante.

 

 

Betty a aflat că mama ei a fost, de asemenea, un produs al incestului, după ce testele pentru a vedea dacă exista o potrivire a unui donator de rinichi pentru una dintre nepoatele ei au arătat asta.

După moartea lui Tim în 2009, Betty a condus clanul de aproape 40 de oameni, toți participând la incest.

Copiii mergeau la școală doar când aveau loc vizitele de asistență socială, iar ulterior, familia s-a mutat în mod regulat pentru a evita suspiciunea.

Abia după ce unul dintre copii a fost descoperit de un coleg de la școală, poliția a început să găsească familia.

Când a fost descoperită familia, copiii aveau vârste cuprinse între cinci și 12 ani. Mulți aveau, pe lângă deformările faciale, dificultăți de vorbire, erau analfabeți, nu aveau idee cum să folosească hârtie igienică și dormeau lângă găleți cu fecale și urină.

Un băiețel avea tulburări de mers și psoriazis sever, altul avea probleme de auz și vedere, în timp ce un al treilea avea probleme de evedere. O fată nu putea să audă sau să scrie, avea vorbire îngreunată.

După procesul judiciar, instanța a afirmat: „Nu există nicio posibilitate realistă de restabilire a vreunuia dintre copii în familia lor biologică”.

Betty a fost condamnată la 14 luni de închisoare după ce a încercat să-și răpească doi dintre fiii ei de la părinții lor adoptivi. Ea plănuia să-i ducă la o fermă de cules de fructe din Australia de Sud. De asemenea, i se interzice să contacteze 14 membri ai familiei sale, inclusiv cei 12 copii ai săi.

Istoria groaznică a familiei s-a descoperit în urmă cu aproape nouă ani, după ce autoritățile au descoperit aproape 40 de rude care trăiau în condiții inumane.

citește și...