Doi frați din Germania vor să legalizeze incestul. Cei doi au patru copii. ”Nu știam că este ilegal să dormim împreună”

02.05.2022, 16:37

Doi frați incestuosi din Germania își continuă lupta legală pentru a legaliza incestul, frații Patrick Syuebing și Susan Karolewski având patru copii împreună.”Nu știam că este ilegal să dormim împreună”.

O pereche de frați incestuoși care s-au îndrăgostit și au avut patru copii împreună cer să fie revocate legile incestului, care interzic în prezent relația între frați.

Patrick Syuebing s-a reunit cu sora mai mică Susan Karolewski la mai bine de 20 de ani după ce s-a mutat într-o casă de plasament în Germania de Est, când a fost atacat de tatăl lor.

Cei doi frați au început să aibă relații sexuale

La șase luni după ce și-au redescoperit familia biologică, tânărul care avea la vremea respectivă 23 de ani, și Susan, care are dizabilități mintale, au început să aibă relații sexuale, după ce mama lor, Ana Marie, a murit.

Din incestul celor doi s-au născut patru copii, dintre care doi sunt cu handicap grav.

Cuplul a ajuns la Curtea Drepturilor Omului

În 2001, cuplul s-a axat pe modificarea legilor Germaniei, cu una care face sexul între frați ilegale, perechea ajungând chiar până la Curtea Drepturilor Omului în 2012.

La acea vreme, Patrick spunea: „Nu ne simțim vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat între noi. Am devenit capul familiei și a trebuit să-mi protejez sora.

Este foarte sensibilă, dar ne-am ajutat unul pe altul în această perioadă foarte dificilă și în cele din urmă acea relație a devenit fizică. Nici nu știam că facem ceva rău când am început să dormim împreună. Nu ne-am gândit să folosim prezervativul.

Nu știam că este ilegal să dormim împreună”.

Patrick a adăugat că mama lor „nu ar fi aprobat” relația dintre el și sora lui, a relatat The Mirror.

Susan a apărat relația pe care o are cu fratele ei, spunând: „Nu ne-am cunoscut în copilărie, nu este la fel pentru noi. Ne-am îndrăgostit ca adulți și dragostea noastră este reală. Nu putem face nimic în acest sens.”

 

citește și...