Un tânăr milionar din România dezvăluie că a fost exmatriculat înainte de Bacalaureat. “Îmi venea să mă dau cu capul de pereți”

30.05.2022, 13:05

Sebastian Dobrincu este un tânăr în vârstă de 23 de ani care este milionar. Antreprenorul a făcut o dezvăluire șocantă la emisiunea „Imperiul Leilor”,  difuzată la Pro TV. “E de departe cel mai traumatizant moment. Aia a fost o perioadă grea. A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți”.

Tânărul a făcut declarații despre cea mai grea perioadă din viața sa, în cadrul unui postcad pe YouTube pentru Radu Țibulcă.

Sebastian Dobrincu a mărturisit că avea planuri mărețe după terminarea liceului, însă totul a luat o întorsătură neașteptată în viața lui. Tânărul milionar a fost anunțat pe ultima sută de metri, chiar înainte de a susține examenul de Bacalaureat, că a fost exmatriculat.  Acesta a mărturisit că efectiv îi venea să se dea cu capul de pereți.

“E de departe cel mai traumatizant moment”

“Încercam eu să fac pe Zmeul cu exmatricularea, că nu m-a afectat. E de departe cel mai traumatizant moment. Aia a fost o perioadă grea. Când într-o după-amiază am primit mail de la școală că-s exmatriculat. De nicăieri. Eram așa, pe un norișor, nu aveam nicio treabă, era totul pus la punct. Și dintr-o dată, o iei de la zero, ia vezi ce faci acum, nu mai dai niciun Bacalaureat, nu mai pleci nicăieri. Așa a fost o perioadă, un moment greu. Dar așa perioade mai grele au mai fost…”, a povestit Sebastian Dobrincu, în cadrul podcastului amintit.

 

Sebastian Dobrincu a dezvăluit că un alt moment greu din viața lui a fost atunci când a devenit major și a trebuit să se mute la New York, căci a trebuit să se descurce de unul singur:

“A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți”

“Cea mai grea perioadă a fost când m-am mutat la New York prima oară și trebuia să mă descurc singur, într-o țară străină, la 17 sau 18 ani, cât aveam atunci.

Să fiu pe picioarele mele și să văd cum mă descurc. A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți, a fost exmatricularea.”, a adăugat tânărul afacerist.

citește și...