Un susținător al regimului de la Kremlin a izbucnit în lacrimi. “Sunteți niște gunoaie, niște gunoaie!”

07.10.2022, 13:49

Prezentatorul TV se îngrijorează pentru ceea ce se întâmplă acum în Rusia, pentru apărătorii ei care luptă pentru popoarele frățești din Donbass. În timpul emisiunii Soloviev Live, acesta a izbucnit în lacrimi, în direct, în timp ce vorbea despre soldații ruși care mor în Ucraina, în timp ce conaționalii lor fug de luptă. “Sunteți zero. Sunteți niște gunoaie, niște gunoaie!”

 

Korchevnikov a devenit unul dintre eroii invitați ai noii ediții a emisiunii YouTube “Soloviev LIVE”. În timp ce comunica cu corespondentul, el a ridicat subiecte importante ale operațiunii speciale, a vorbit despre luptători și i-a certat pe cei care au decis să se sustragă mobilizării parțiale.

Potrivit lui Boris, care în prezent urmează un tratament dificil din cauza unei boli grave, el a izbucnit în lacrimi din cauza rușilor mobilizați care se află acum în zona NVO.

“Sunteți niște gunoaie, niște gunoaie!”

Nu sunteți nimic, sunteți zero, sunteți zero, nimic nu vă va învăța nici patriotismul, nici filantropia. Sunteți niște gunoaie, niște gunoaie! Domnul știe să urască și să distrugă, ardeți!”. a spus emoționat Boris, izbucnind în lacrimi în acel moment.

Videoclipul este discutat pe larg pe web. Mulți au crezut că Korchevnikov plângea pentru că mulți oameni au părăsit în grabă țara imediat ce s-a vorbit despre o mobilizare parțială. Dar el însuși a negat acest lucru, menționând că Patria nu va ierta astfel de oameni.

“Am plâns pentru cei care acum luptă și mor pentru noi”

“Am plâns, spunând, nu pentru cei care au plecat. Ci pentru cei care acum luptă și mor pentru noi. Aceste sacrificii ar trebui să ne învețe cum să ne sacrificăm. Privind la faptul că cineva și-a dat viața pentru viața ta chiar acum, este imposibil să continui să trăiești la fel ca înainte.”, – a spus el.

Potrivit lui Korchevnikov, el va merge imediat să lupte în Donbass dacă va fi chemat. “În ceea ce privește motivul pentru care nu sunt acolo, totul este simplu pentru mine. Eu servesc Patria și pe vecinul meu acolo unde sunt repartizat. Am fost deja în Donbass în această primăvară. Și voi merge de mai multe ori, cu voia lui Dumnezeu. Și dacă vor chema sub arme în Donbass, voi fi acolo imediat, fără să mă gândesc”, – a asigurat artistul.

Celebrul prezentator de televiziune a făcut întotdeauna o mulțime de acțiuni de caritate. De la începutul operațiunii speciale a Rusiei în Ucraina, el a vizitat spitale și a anunțat recent o strângere de fonduri pentru medicamente pentru soldați. Recent, s-a aflat că showmanul a adăpostit un refugiat în apartamentul său din centrul Moscovei.

Anterior, Boris a vizitat Donbass. Întorcându-se de acolo, el a spus o poveste plină de lacrimi și durere despre o fetiță care nu are brațe.

Trebuie menționat că recent a suferit o nouă operație la cap. Prima dată pentru el a îndepărtat o tumoare pe creier în 2015. Se pare că medicii încearcă acum să îl salveze pe bărbat de la surzenia completă.

citește și...