Un sportiv a murit în timpul unui “joc sexual”. O femeie a fost găsită dezbrăcată în holul hotelului

19.07.2022, 20:01

Fostul jucător britanic de rugby Ricky Bibey ar fi putut muri în timpul unui act sexual care s-a desfășurat prost la un hotel din Italia. O femeie a fost găsită dezbrăcată în holul hotelului.

O femeie care se afla cu sportivul a suferit răni îngrozitoare și ar fi fost văzută plină de sânge alergând pe holul hotelului.

Sportivul în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort sâmbătă în Hotelul Continentale din Florența, care costă 350 de lire sterline pe noapte, potrivit dailystar.co.uk.

Un sportiv a murit în timpul unui “joc sexual”

El sosise în Toscana împreună cu o femeie din Manchester cu o zi înainte.

Iar acum, o sursă apropiată anchetei a declarat pentru The Times că este posibil ca Bibey să fi murit din cauza unui atac de cord în timpul unui “joc sexual”.

Femeia a fost găsită dezbrăcată în holul hotelului

Femeia fără nume, o femeie în vârstă de 44 de ani, ar fi fost găsită dezbrăcată în holul hotelului.

Femeia, care prezenta răni externe, inclusiv la gât, a fost transportată de urgență la spitalul Careggi din Florența, unde a fost operată pentru o hemoragie.

Sursa a declarat: “Suferea de răni grave și există diferite teorii cu privire la ceea ce s-a întâmplat, nefiind exclus un joc erotic”.

Sursa a adăugat: “Ceea ce trebuie stabilit este dacă ea a consimțit actul sexual sau nu, dacă a fost un joc sau o agresiune din partea lui – asta este ceea ce ne poate spune ea.”

Femeia se află acum în stare stabilă și este de așteptat să vorbească cu poliția, după ce autoritățile au decis să amâne interogatoriul ei.

Sursa a adăugat: “Are legătură cu starea ei fizică, precum și cu trauma pe care o trăiește. Abia duminică a fost anunțată că Bibey a murit”.

O autopsie va fi efectuată până joi pentru a se stabili cauza morții lui Bibey.

Poliția a declarat anterior că principala lor teorie este că Ricky a suferit un fel de atac de apoplexie în timpul unui joc sexual care a mers prost, dar nu a exclus posibilitatea unui abuz domestic, în timp ce investigațiile continuă.

Publicația italiană Il Gazzettino relatează că cuplul a sosit la hotel vineri, 15 iulie, înainte de a pleca seara, revenind la hotelul elegant de patru stele în “bună dispoziție” în jurul orei 2 dimineața.

Personalul hotelului a fost alertat de strigăte și țipete în cameră cu puțin înainte de ora locală 8.00 sâmbătă, potrivit Corriere Della Sera.

Corpul lui Ricky a fost descoperit fără viață pe podeaua camerei de hotel.

Il Gazzettino mai relatează că nu există semne de leziuni sau traume pe corpul lui Bibey, dar că va fi efectuată o autopsie completă.

Medicul legist Martina Focardi a exclus implicarea unor terțe părți, precum și prezența oricăror reziduuri de droguri în interiorul camerei de hotel, citat de Leggo.

Sportivul a câștigat Challenge Cup de două ori și a jucat, de asemenea, de trei ori pentru Anglia în competițiile internaționale, înainte de a fi nevoit să se retragă mai devreme, în mai 2012, din cauza unei accidentări la tendonul achilian.

Ricky, care locuia într-o casă de 800.000 de lire sterline în Prestwich, Greater Manchester, conducea o afacere de curățare a geamurilor și o afacere imobiliară de când s-a retras.

Hotelul Continentale se află la doar 30 de metri de celebrul Ponte Vecchio, aproape de inima orașului istoric renascentist.

 

citește și...