Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă. Totul s-a întâmplat sub privirile familiei

17.05.2022, 16:58

Un fost fotbalist olandez a decedat în timpul vacanței pe care o petrecea în Mallorca, alături de soția și cei doi copii ai săi. Totul s-a întâmplat sub privirile împietrite ale familiei sale. Soția sportivului  a înregistrat tragedia. Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat.

Turistul olandez, care a murit tragic în timp ce încerca să facă o cascadorie îndrăzneață pe stâncă în fața soției sale îngrozite și a celor doi copii, a fost identificat drept fostul fotbalist Mourad Lamrabatte, în vârstă d e 31 de ani, care a jucat la SBV Vitesse.

Bărbatul, după cum a relatat presa locală, a încercat să sară de pe o stâncă înaltă din Mallorca, Spania. Mourad Lamrabatte, care a vrut doar să se distreze, nu și-a luat avântul necesar pentru a sări direct în apă și s-a lovit de peretele de stâncă. Acesta și-a pierdut cunoștința și nu a mai fost capabil să se salveze.

Fostul fotbalist a murit înecat

Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat, nu din cauza impactului.

Saltul peste cap a fost filmat de soția sa. În timpul săriturii, Lamrabatte a scos un țipăt puternic, dar nu a avut suficient impuls pentru a trece de stâncile de dedesubt.

Se pot auzi țipetele soției sale

După accidentul din videoclip puteți auzi țipetele sfâșietoare ale soției sale, căreia nu i-a venit să creadă că s-a întâmplat, „O, Doamne”.

Fanii de pe rețele de socializare au reacționat la videoclip, iar mulți sportivi și-au exprimat tristețea pentru moartea lui Mourad, potrivit ziarului olandez „De Telegraaf”.

Vitesse, fostul său club, a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după decesul lui Lamrabatte: ”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”.

 

citește și...