Un șef australian le oferă zece angajați un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari

15.12.2022, 14:52

Gina Rinehart, cea mai bogată persoană din Australia, a ales la întâmplare zece angajați ai minei Roy Hill pentru o primă de Crăciun de 100.000 de dolari. Magnatul minier este deja cea mai bogată persoană din Australia, cu o avere netă de 34 de miliarde de dolari australieni, potrivit celei mai recente liste a bogaților din Australian Financial Review.

Gina Rinehart, cea mai bogată persoană din Australia, a ales la întâmplare zece angajați pentru a primi un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari australieni, unul dintre câștigători fiind angajat de numai trei luni.

Potrivit News Corp Australia, o sursă a declarat luni pentru John Hughes Rumour File, de la 6PR Radio, că angajații de la Roy Hill, care este deținută de Hancock Prospecting, sunt în cursa pentru a câștiga un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari, transmite ndtv.com.

Un șef australian le oferă zece angajați un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari

“Se pare că săptămâna trecută Gina le-a spus tuturor angajaților de la Roy Hill să fie pregătiți pentru un anunț important”, a declarat o sursă pentru programul de radio din Perth.

“Ea a anunțat faptul că urma să scoată 10 nume dintr-o pălărie. Aceste nume vor primi fiecare câte o primă de Crăciun de 100.000 de dolari”.”

Avere netă de 34 de miliarde de dolari australieni

Marți, un angajat anonim al Roy Hill a sunat la postul de radio pentru a confirma zvonul. Unul dintre câștigători, potrivit lucrătorului, lucra la compania minieră de numai trei luni.

Averea Ginei Rinehart a fost clădită pe minereul de fier, potrivit Forbes. Rinehart, fiica exploratorului de minereu de fier Lang Hancock, a reconstruit compania cu probleme financiare a răposatului ei tată, Hancock Prospecting, devenind președintele executiv al acesteia în 1992.

Cel mai valoros activ al Hancock este proiectul minier Roy Hill, care a început să fie livrat în Asia în 2015. Cu un portofoliu de proprietăți care acoperă întreaga țară, magnatul minier este, de asemenea, al doilea cel mai mare producător de bovine din Australia.

Magnatul minier este deja cea mai bogată persoană din Australia, cu o avere netă de 34 de miliarde de dolari australieni, potrivit celei mai recente liste a bogaților din Australian Financial Review.

Potrivit The Guardian, Gina Rinehart a fost văzută miercuri și la lansarea campaniei prezidențiale 2024 a lui Donald Trump la Mar-a-Lago, în Florida.

 

citește și...