Un reporter din Florida a fost surprins cu un prezervativ pe microfon. „Multă lume se întreabă ce este pe microfonul meu”

30.09.2022, 20:13

Kyla Galer, o jurnalistă și reporter NBC, a arătat un prezervativ în timpul unui reportaj despre uraganul Ian din Florida. Clipul a devenit viral, iar imaginile au fost distribuite în mai multe instituții media din SUA. „Multă lume se întreabă ce este pe microfonul meu”, a declarat Kyla Galer de la NBC, într-un clip distribuit online.

Reporterul Kyla Galer, canalul NBC2, și-a surprins telespectatorii în direct cu un prezervativ pe microfonul său în timpul transmiterii trecerii uraganului Ian în Florida, în Statele Unite. Pe profilul său de socializare, jurnalista a explicat că folosirea obiectului pentru relații intime este cea mai bună modalitate de a proteja echipamentul postului de televiziune de vânt și ploaie.

Kyla este corespondentul însărcinat să aducă informații punctuale despre uraganul Ian telespectatorilor, care au fost surprinși de detaliul curios al microfonului ei, potrivit clipului video.

Un reporter își surprinde telespectatorii cu un prezervativ

Originară din Boston, Massachusetts, Kyla Galer a câștigat trei premii Emmy pentru munca sa jurnalistică. Ea lucrează la NBC de un an și jumătate și are o carieră profesională de aproape opt ani.

Prin intermediul contului său de Instagram, jurnalista a împărtășit detalii despre munca sa de reporter, iar în unele fotografii a confirmat că are o chimie foarte bună cu colegii de la știri.

”Trebuie să punem prezervativ la microfon”

„Multă lume se întreabă ce este pe microfonul meu. Este ceea ce credeți că este… este un prezervativ!”, a declarat Kyla Galer de la NBC, într-un clip distribuit online.

„Ajută la protejarea echipamentului. Nu putem uda aceste microfoane. E mult vânt, e multă ploaie, așa că trebuie să facem ce trebuie să facem, și anume să punem prezervativ la microfon”, a explicat jurnalista de la NBC, lămurind astfel misterul prezervativului de pe microfon.

Potrivit unui profesionist în domeniul comunicațiilor, purtarea prezervativelor este cea mai bună modalitate de a proteja echipamentul de emisie de ploaie în timpul acoperirii meteo. “Am lucrat ca cameraman timp de 40 de ani. Este o modalitate foarte comună de a proteja microfoanele în condiții meteorologice extreme. Un tricou, atunci când este întins peste microfon, este suficient de subțire pentru a lăsa sunetul să treacă cu o distorsiune mică (spre deosebire de ceva precum o pungă de plastic), protejându-l în același timp”, a spus el.

citește și...