Prezentator TV, surprins în timp ce adormea după 14 ore de emisie de la Palatul Buckingham

20.09.2022, 18:39

În timp ce toate privirile s-au îndreptat ieri spre familia regală și Palatul Buckingham pentru funeraliile reginei, reporterii de știri, printre care Susanna Reid și Huw Edwards, au fost lăudați pentru modul în care au asigurat o acoperire a evenimentelor, în ciuda faptului că au fost foarte obosiți.

Națiunea s-a reunit pentru a o plânge pe cea mai longevivă monarhie a Marii Britanii, după ce regina a murit “pașnic” pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, în timp ce se afla la castelul Balmoral și era înconjurată de cei dragi, a confirmat Palatul Buckingham.

Prezentatori de televiziune din întreaga lume au relatat în direct de la Palatul Buckingham, însă una dintre ele nu și-a putut ține ochii deschiși după ore întregi petrecute în fața camerei.

Prezentator TV surprins în timp ce adormea, după 14 ore de emisie de la Palatul Buckingham

Prezentatoarea emisiunii Today Show, Allison Langdon, a fost văzută prinzând câteva momente de somn prețios după 14 ore de emisie.

Prezentatoarea australiană, în vârstă de 43 de ani, a folosit o jachetă rulată pe post de pernă în timp ce și-a așezat capul în poala unui coleg de serviciu, când a fost făcută o poză.

“O femeie care a însemnat atât de multe lucruri pentru atât de mulți oameni”

Ulterior, ea a distribuit-o pe povestea ei de pe Instagram: “Ora 14. Totul este în regulă”.

Săptămâna trecută, Langdon numise un ‘privilegiu’ să relateze despre sicriul reginei Elisabeta părăsind Palatul Buckingham.

Înmormântarea Reginei și ultimul ei drum au fost transmise luni în întreaga lume și au fost asistate de vedete care au adus un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii. Fostul fotbalist David Beckham s-a numărat printre cei care i-au adus un omagiu.

După ce a stat la coadă mai mult de 10 ore în weekend pentru a-și prezenta omagiile reginei în persoană, fostul internațional englez a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși gândurile. Alături de o fotografie cu sicriul Majestății Sale, el a scris: “Regina noastră s-a întors acasă… Astăzi ne-am luat rămas bun de la Majestatea Sa”.

 

citește și...