Un prezentator meteo a fost concediat după ce șeful lui a primit filmări cu el de pe un site pentru adulți

21.09.2022, 15:10

Un meteorolog din New York vorbește deschis – și ia măsuri legale – după ce a fost concediat de la locul de muncă pentru că a apărut pe un site pentru adulți. Videoclipul a ajuns și la mama bărbatului. ”Nu am fost plătit pentru acest lucru. A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru. Angajatorul meu a aflat, am fost suspendat și apoi concediat”.

Într-o postare pe Instagram, Erick Adame, care lucrează în televiziune de peste 15 ani și prezintă rubrica meteo de la Spectrum News NY1 – un canal fondat de Time Warner Cable – de 5 ani, a anunțat că a fost concediat.

„Recent am fost concediat din postul de meteorolog de la Spectrum News NY1 din New York. Profit de această ocazie pentru a-mi face cunoscută varianta și să nu-i las pe alții să spună povestea vieții mele”, a spus Erick Adame.

”A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru”

„Pe acest site, m-am expus în fața camerei, pentru alți bărbați, comportamentul compulsiv. Eram acasă și a fost o acțiune consimțită de ambele părți. Nu am fost plătit pentru acest lucru. A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru. Angajatorul meu a aflat, am fost suspendat și apoi concediat”, a mai spus Adam.

Potrivit mai multor publicații, inclusiv New York Post și Daily Beast, Adame a intentat un proces împotriva site-ului și i-a cerut unui judecător din Manhattan să oblige site-ul să dezvăluie identitatea utilizatorului care a trimis anonim imagini de pe site angajatorului său și mamei sale.

”Nu îmi cer scuze pentru că sunt gay”

În postarea sa, Adame a recunoscut că acum primește ajutor profesional și că, în calitate de “figură publică”, există “anumite responsabilități care vin împreună cu privilegiul de care m-am bucurat”.

„Dar, permiteți-mi să fiu clar cu privire la un aspect: nu îmi cer scuze pentru că sunt în mod deschis gay”.
Adame și-a încheiat postarea cu un apel emoționant către viitorii angajatori.

El a scris: “Vă rog să mă judecați în funcție de sutele, miile de ore de televiziune de care sunt atât de mândru și pentru care angajatorii mei m-au lăudat întotdeauna, și nu pentru  cele câteva minute de videoclip pe site-ul pntu adulți.”

citește și...