O profesoară concediată din cauza contului OnlyFans susține că șeful ei a încurajat-o să se înscrie pe platformă. “Conversația a avut loc cu doar câteva zile înainte de a fi concediată”

09.09.2022, 15:32

Sarah Juree a avut surpriza de a fi concediată în iunie, după ce angajatorul ei a spus că acțiunile ei îi pun în pericol reputația – profesoara a fost apoi concediată când a fost descoperită pagina cu conținut indecent. “Șeful meu m-a încurajat să vând fotografii sexy pe OnlyFans”.

O profesoară a fost concediată din cauza contului ei OnlyFans și susține că șeful ei a încurajat-o să îl creeze.

Sarah Juree a avut surpriza de a fi concediată în iunie, după ce DoD STARBASE, unde lucra, a spus că acțiunile ei îi puneau în pericol reputația, relatează mirror.co.uk.

Profesoara a fost concediată când a fost descoperită

Cu doar câteva zile înainte, ea vorbise cu superiorul ei despre site, dar a fost concediată când a fost descoperită pagina cu conținut indecent.

După ce a fost concediată, Sarah, în vârstă de 40 de ani, din Indiana, SUA, a continuat să adune bani de la abonați.

“Șeful meu m-a încurajat să vând fotografii sexy pe OnlyFans”

Ea atrage deja aproape 4.000 de abonați plătitori pe site-ul cu plată.

Dar acum ea a povestit cum o discuție cu șeful ei a făcut-o să se simtă confortabil în legătură cu profilul ei de pe infamul site. Ea a spus că au fost impresionați de faptul că o stripteuză care câștigă 600 de dolari (520 de lire sterline) ar putea doar să apară la petrecerea burlacilor unui prieten.

Sarah a spus: “Am râs cu toții și ne-am gândit că a fost o idee grozavă [de a începe o pagină OnlyFans] și șeful meu a spus “oh, da, voi doi ar trebui să începeți o pagină” și să vă vindeți chiloții pe acolo.

Sarah și-a citat șeful spunând: “Bărbaților le place să cumpere chiloți, ați putea face o mulțime de bani vânzând chiloți.”

Ea a continuat: “În acest moment aveam pagina mea de câteva săptămâni, dar comentariul acela de a-mi vinde chiloții pe OnlyFans m-a făcut să mă simt ca și cum ar fi bine. Pagina mea nu este mare lucru pentru muncă și chiar șeful meu mă încurajează să îmi vând fotografii sexy. Nu a fost nimic menționat în timpul acestei conversații că nu am putea avea un cont OnlyFans pentru că suntem profesori. Această conversație a avut loc cu doar câteva zile înainte de a fi concediată. Și nu s-a menționat niciodată în timpul concedierii mele”.

Autoproclamata susținătoare a emancipării femeilor și a sexualității a fost concediată atunci când un bărbat cu o “vendetă împotriva profesorilor” a filmat poze cu ea goală și le-a distribuit pe Facebook.

Sarah a adăugat: “Conversația m-a făcut să mă simt mai confortabil să îmi păstrez pagina și să văd dacă aș putea de fapt să îmi completez venitul de profesor cu ea. Speram să-mi plătesc mașina, datoriile la cardul de credit și să-mi duc copiii într-o vacanță. Speranța mea era că aș putea găsi o modalitate de a continua să predau, dar fără să mă lupt din punct de vedere financiar.”

 

citește și...