Un polițist din Galați, agresat de o femeie căreia i-a atras atenția să poarte masca de protecție

06.11.2021, 11:40
Un polițist din Galați, agresat de o femeie căreia i-a atras atenția să poarte masca de protecție
Un polițist din Galați, agresat de o femeie căreia i-a atras atenția să poarte masca de protecție

Incident la Galați. Un poliţist local a fost agresat de o femeie, nemulţumită că acesta i-a atras atenţia să poarte masca de protecţie în timp ce se afla într-o staţie de autobuz. Femeia l-a lovit pe polițistul respectiv cu pumnul în față. În urma incidentului, polițistul respectiv a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie a agresat un polițist local din Galați după ce acesta i-a atras atenția că nu purta mască de protecție. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când patrula de poliţişti locali a sesizat că femeia, în vârstă de 44 de ani, se îndrepta către staţia de autobuz, într-o zonă intens circulată din municipiul Galaţi, fără a purta masca de protecţie.

“La cererea unuia dintre poliţişti să respecte normele prevăzute de starea de alertă, respectiv portul măştii, aceasta a devenit agitată, proferând injurii poliţiştilor locali, şi a refuzat să prezinte actul de identitate, vrând să plece de la faţa locului. Poliţiştii locali au încercat să o împiedice să părăsească locul fără să se legitimeze, moment în care unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în faţă de către aceasta, cauzându-i leziuni, afecţiune ORL, pentru care care medicul legist i-a acordat zile îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Matei, citată de Agerpres.

Un polițist din Galați, agresat de o femeie căreia i-a atras atenția să poarte masca de protecție. Identificată cu greu

După incident, femeia a fost dusă la poliție.

“După incident, persoana în cauză a fost condusă la Secţia nr. 2 Poliţie Naţională, unde cu greu a fost identificată. I s-au aplicat două sancţiuni, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferare de injurii, refuz de legitimare şi conform Legii nr. 55/2020, pentru lipsa portului măştii de protecţie sanitară. Totodată, au fost întocmite actele procedurale de constatare a ultrajului”, a menționat reprezentantul Poliției Locale.

citește și...