Ioana Ginghină, criticată că poartă mască de protecție. Ce mesaje a primit actrița

13.10.2021, 14:59
Ioana Ginghină, criticată că poartă mască de protecție. Ce mesaje a primit actrița

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că a primit numeroase critici după ce s-a afișat cu mască de protecție la un salon de înfrumusețare. Actrița s-a arătat dezamăgiită de faptul că a fost criticată pentru că a respectat măsurile de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Ioana Ginghină a purtat mască la un salon de înfrumusețare.

Vedeta a primit numeroase mesaje critice în mediul online din acest motiv, lucru care a deranjat-o foarte tare.

Ioana Ginghină, criticată că poartă mască de protecție. ”Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?””

Actrița a povestit în mediul online ce measaje a primit de la unii dintre internauți care au comentat pe seama faptului că aceasta a ales să respecte măsurile de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. „Eu am pus ieri un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fost un mesaj ”Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască”. Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred. Asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine. Regula e să purtăm mască. Nu vorbim de ”crezi nu crezi în vaccin”, vorbim strict de regulă”, a spus Ioana Ginghină, conform spynews.ro.


„V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea? (…) Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea”, a adăugat ea.

 

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând. ”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista Viva.

citește și...