Un polițist din Franța, cel mai periculos criminal în serie. Și-a mărturisit faptele în biletul lăsat înainte de a se sinucide

05.10.2021, 13:08
Un polițist din Franța, cel mai periculos criminal în serie. Și-a mărturisit faptele în biletul lăsat înainte de a se sinucide

Un fost polițist miltar francez a recunoscut, în biletul în care l-a lăsat înainte de a se sinucide, că el a fost criminalul în serie și violatorul pe care poliția îl căuta încă din anii ’80. Francois Verove, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că el este cel cunoscut drept  „Le Grêlé” – ”Ciupitul”. Criminalul a primit porecla „Ciupitul” din cauza chipului marcat de semne de vărsat de vânt.

Fostul polițist, care s-a sinucis, a lăsat un bilet în care afirma că el este ucigașul ale cărui crime au șocat Parisul în anii 1980 și 1990.  Francois Verove era  cunoscut sub numele de Le Grêlé – „Ciupitul”. Criminalul a primit porecla „Ciupitul” din cauza chipului marcat de semne de vărsat de vânt.

Cadavrul său a fost descoperit într-un apartament închiriat în localitatea Grau-du-Roi. Fostul polițist s-a sinucis după ce a luat o doză fatală de medicamente după ce și-a făcut un test ADN care l-ar fi putut lega de crimele rămase nerezolvate, transmite Hotnews.

Un polițist din Franța, cel mai periculos criminal în serie. A violat și a ucis o fetiță de 11 ani

Francois Verove ar fi cel care a violat și ucis o fetiță de 11 ani, Cecile Bloch, în Fountainebleau. Cadavrul fetei a fost găsit în subsolul blocului în care aceasta locuia împreună cu familia sa.

Fostul polițist s-ar mai putea afla în spatele altor infracțiuni, cum ar fi o crimă dublă din 1987, uciderea din 1994 a lui Karine Leroy în vârstă de 19 ani și alte șase violuri cu victime de până la 11 ani.

citește și...