Un bărbat din Hunedoara a sechestrat o fată de 19 ani și a încercat să o violeze. Cum a reușit tânăra să scape

27.09.2021, 12:30
Un bărbat din Hunedoara a sechestrat o fată de 19 ani și a încercat să o violeze. Cum a reușit tânăra să scape

Un bărbat din Hunedoara a sechestrat la domiciliul său o tânără în vârstă de 19 ani, pe care a încercat să o violeze. Tânăra a reușit să scape după ce şi-a anunţat o prietenă prin mesaje transmise de pe telefonul mobil. În urma incidentului, care a avut loc în data de 24 septembrie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a sechestrat la domiciliul său o tânără de 19 ani. Acesta a încercat să o violeze pe fată. Incidentul a avut loc în data de 24 septrembrie. Tânăra a fost sechestrată în locuinţa bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineaţa zilei de 24 septembrie, în jurul orei 8:00, şi ţinută împotriva voinţei sale, bărbatul încercând ulterior să întrețină raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a reușit să scape după ce a reușit să comunice prin mesaje pe telefon cu o prietenă. Acesta din urmă a fost cea care a anunțat familia tinerei despre incident, iar tatăl victimei a anunțat Poliția din Hunedoara, transmite Agerpres. Polițiștii au reușit asă descopere apartamentul undee se afla tânăra de 19 ani și să o salveze.

Un bărbat din Hunedoara a sechestrat o fată de 19 ani și a încercat să o violeze. Victima are nevoie de îngrijiri medicale

În urma incidentului, tânăra în vârstă de 19 ani a fost transportată la UPU Hunedoara, unde s-a constatat că a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.