Un pasager a murit într-un avion care zbura între Germania și Egipt

08.11.2021, 15:11
Un pasager a murit într-un avion care zbura între Germania și Egipt
Un pasager a murit într-un avion care zbura între Germania și Egipt

Un pasager a murit în timpul unui zbor care a plecat de pe aeroportul Koln-Bonn din Germania şi se îndrepta spre staţiunea Hurghada din Egipt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani. La bordul avionului respectiv se aflau 178 de pasageri, plus patru însoţitori de zbor şi doi piloţi.

Un pasager a murit într-un avion Eurowings care zbura între Germania și Egipt.Bărbatul în vârstă de 71 de ani, 71 de ani şi venea din landul Renania de Nord – Westfalia, a primit imediat îngrijiri de la echipajul de bord, a explicat un purtător de cuvânt al Eurowings, potrivit Agerpres.

Echipajul a decis să oprească la cel mai apropiat aeroport disponibil. La aeroportul din Klagenfurt, în Austria, pasagerul a primit imediat îngrijiri medicale, a mai precizat el.  “Din păcate, pasagerul a murit la faţa locului. Eurowings transmite condoleanţe familiei”, a transmis purtătorul de cuvânt.

Un pasager a murit într-un avion care zbura între Germania și Egipt. Ceilalți pasageri au fost cazați la hotel

La bordul avionului Airbus A320 se aflau 178 de pasageri, plus patru însoţitori de zbor şi doi piloţi, conform Eurowings.

Avionul a zburat înapoi din Klagenfurt pe Aeroportul Koln-Bonn. Pasagerii au fost cazaţi la un hotel şi au decolat din nou duminică dimineaţă, ajungând în siguranţă la Hurghada.

FOTO: Hepta

citește și...