Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit într-un accident de avion. Avea doar 26 de ani

07.11.2021, 12:10
Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit într-un accident de avion. Avea doar 26 de ani
Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit într-un accident de avion. Avea doar 26 de ani

Marilia Mendonca, una dintre cântăreţele cele mai iubite din Brazilia, a murit într-un accident de avion produs în statul brazilian Minas Gerais. Artista, câștigătoare a unui premiuLatin Grammy, avea 26 de ani. Marilia Mendonca era foarte populară în Brazilia. Aceasta avea 39 de milioane de abonaţi pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul ei de YouTube.

Cântăreața Marilia Mendonca a încetat din viață la vârsta de 26 de ani, în urma unui accident aviatic. Producătorul cântăreţei, unchiul ei, pilotul şi copilotul avionului au murit, de asemenea, în momentul prăbuşirii avionului privat de mici dimensiuni în care se aflau, informează Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă. Avionul plecase din oraşul Goiania şi se îndrepta către Caratinga, unde Mendonca urma să susţină un concert vineri seară.

Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit într-un accident de avion.Era căștigătoarea unui premiu Latin Grammy

Câştigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai mari nume ale muzicii „sertanejo”, un gen muzical apropiat de „country” şi foarte popular în Brazilia. Extrem de populară în Brazilia, Marilia Mendonca avea 39 de milioane de abonaţi pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul ei de YouTube.

Numeroase personalităţi braziliene au reacţionat după moartea artistei. Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a adus un omagiu “uneia dintre cele mai mari artiste ale generaţiei sale”. “Refuz să cred, refuz”, a scris fotbalistul Neymar pe Twitter. “Plâng. Nu pot să cred”, a scris la rândul său muzicianul Caetano Veloso.

Foto: Marilia Mendonca / Facebook.com

citește și...