O profesoară din Câmpulung Muscel a murit după ce i s-a făcut rău la școală

08.11.2021, 11:22
O profesoară din Câmpulung Muscel a murit după ce i s-a făcut rău la școală
O profesoară din Câmpulung Muscel a murit după ce i s-a făcut rău la școală

O profesoară în vârstă de 60 de ani din Câmpulung Muscel a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Tragedia a avut loc luni dimineață. Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale care se impun.

O femeie în vârstă de 60 de ani, cadru didactic la o unitate de învăţământ din municipiul Câmpulung Muscel, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău la şcoală.

“În această dimineaţă (…), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Şcolar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

O profesoară din Câmpulung Muscel a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Poliția face cercetări

Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale care se impun.

“Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, a mai transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

citește și...