Un nou sezon al emisiunii MasterChef la Pro TV. Cine sunt cei trei jurați

11.10.2021, 12:55
Un nou sezon al emisiunii MasterChef la Pro TV. Cine sunt cei trei jurați
Un nou sezon al emisiunii MasterChef la Pro TV. Cine sunt cei trei jurați

Emisiunea ”MasterChef” revine. Un nou sezon al show-ului culinar va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV. Jurații în fața cărora vor apărea concurenții în noul sezon al emisiunii culinare vor fi: chef Joseph Hadad, chef Foa și chef Radu Dumitrescu. Cei trei au făcut declarații despre noul proiect TV în care sunt implicați.

Au început filmările pentru show-ul ”MasterChef” de la Pro TV. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va juriza preparatele celor înscriși la emisiunea culinară.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. ”Less is more” pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a declart chef Radu Dumitrescu pentru protv.ro.

Un nou sezon al emisiunii MasterChef la Pro TV. Ce au declarat chef Joseph Hadad și chef Foa

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, a spus chef Joseph Hadad.

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a spus chef Foa.

citește și...