Mutare pentru Adi Hădean, fost jurat la ”MasterChef”. La ce televiziune va apărea

26.05.2020, 15:38
Mutare pentru Adi Hădean, fost jurat la ”MasterChef”. La ce televiziune va apărea
Mutare pentru Adi Hădean, fost jurat la ”MasterChef”. La ce televiziune va apărea

Chef Adrian Hădean, care a fost jurat la show-ul culinar ”MasterChef”, va avea o nouă emisiune la TV. Acesta va apărea la postul de televiziune Digi24.

Chef Adi Hădean, fostul jurat de la emisiunea ”MasterChef”, difuzată de Pro TV, va avea un nou show culinar la Digi24, alături de Ionela Năstase, care este și fina sa.

Noua emisiune se numește ”La cină” și va fi difuzată din data de 30 mai.

”Dragi prieteni, după mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la tv! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hadean! Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ!

Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la tv, de pe stadion sau de pe podiumurile competitiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții.
Sper să ne urmăriți și să vă placă!”, a explicat Ionela Năstase pe contul său de socializare.

Ce spune chef Adi Hădean

”Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”, a declarat Adi Hădean, citat de viva.ro.

Adi Hădean și partenera lui sunt nașii de cununie ai cuplului format din Ionela Năstase și soțul ei, Vlad Petreanu.

citește și...