Ciprian Ogarcă, câștigătorul ‘Masterchef 2014’, la Imperiul Leilor. ‘Sunt ambasadorul prazului’

10.03.2021, 13:53
Ciprian Ogarcă, câștigătorul 'Masterchef 2014', la Imperiul Leilor. 'Sunt ambasadorul prazului'
Ciprian Ogarcă, câștigătorul 'Masterchef 2014', la Imperiul Leilor. 'Sunt ambasadorul prazului'

În 2014, olteanul Ciprian Ogarcă reușea să câștige show-ul culinar Masterchef. La vremea respectivă, el a încasat 50.000 de euro și a decis să-și deschidă o pizzerie în Craiova, cu rețete pe bază de praz. 

Pentru a-și extinde afacerea, Ciprian Ogarcă va fi prezent miercuri seară, 10 martie, la emisiunea Imperiul Leilor.

Ciprian Ogarcă le va cere celor 5 lei o investiție în business-ul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani.

Ce au afirmat leii despre afacerea lui Ogarcă

”Sunt ambasadorul prazului și Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint business-ul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima mașină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; și talismanul meu norocos – crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul. Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, așa că am vrut să vin în Imperiu, ca să-mi cunosc tatăl în afaceri”, le va spune Ciprian Ogarcă.

”Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!”, îi va spune Dragoș Petrescu după ce va analiza cifrele și planul de business al pizzeriei.

Cine este Ciprian Ogarcă

S-a născut într-o familie numeroasă cu 5 frați din Craiova. A plecat in Italia pentru a munci înainte de a începe facultatea, sperând astfel sa îşi poată ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate.

Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical din cauza unui accident de maşină, în urma căruia a stat imobilizat la pat două luni.

Pasiunea pentru bucătărie a apărut încă din copilarie. Acasă tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat toate secretele de bază ale bucătăriei.

“Ambiţia de a-mi depăşi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare şi merg pe premisa că dacă nu încerc totul în viaţă, nu am de unde să ştiu dacă pierd chiar esenţialul”, declara Ciprian la începutul competiţiei.

citește și...