Un nou scandal la “Survivor România”. CRBL și Marian Drăgulescu, la cuțite. “Ridic tonul pentru că așa vreau eu”

04.04.2022, 22:52

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România. Între CRBL și Marian Drăgulescu  s-a pornit recent un nou conflict. “Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat”, a spus CRBL. Cum a reacționat fostul gimnast.

În tabăra Faimoșilor, conflictele par să nu se mai termine. De această dată, scandalul a pornit între CRBL și Marian Drăgulescu. Cei doi sunt protagoniștii celei mai noi confruntări de la Survivor România. După multe conflicte pe care le-a avut de-a lungul emisiunii, CRBL a avut un nou conflict cu Marian Drăgulescu.

În ediția de luni a emisiunii Survivor, CRBL și fostul gimnast Marian Drăgulescu și-au adresat cuvinte grele. Cel care a început să ridice tonul a fost CRBL, care a ridicat tonul la Marian Drăgulescu.

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România

Marian i-a recomandat artistului să se calmeze, însă CRBL s-a eenrvat și i-a spus că are dreptul să ridice tonul  după bunul plac.

“Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat”, a spus CRBL, înainte să iasă din cadru.

Cătălin Zmărăndescu, despre CRBL și Marian Drăgulescu

Recent, CRBL și Marian Drăgulescu au fost dur criticați de Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a declarat  că i s-a confirmat faptul că Marian Drăgulescu este cea mai periculoasă de acolo. În ceea ce îl privește pe CRBL, sportivul l-a atacat dur și l-a descris că fiind ,,cel mai profitor om”.

”Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

citește și...