Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL. „Este cel mai profitor om”

29.03.2022, 22:18

Cătălin Zmărăndescu face dezvăluiri incendiare. Luptătorul a fost extrem de dur în declarații, la întoarcerea în tară. Sportivul a subliniat că Faimoşii nu merită să câştige. ”Nu ştiu dacă merită să câştige Faimoşii. Sunt colegii mei de echipă, dar nu cred că merită să câştige Faimoşii”. Mai mult, concurentul Survivor România l-a descris pe CRBL ca fiind ,,cel mai profitor om”.

Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre echipa din care a făcut parte până acum. Luptătorul nu a avut nicio ezitare să facă critici dure la adresa colegilor săi.

Sportivul a declarat  că i s-a confirmat faptul că Marian Drăgulescu este cea mai periculoasă de acolo. În ceea ce îl privește pe CRBL, sportivul l-a atacat dur și l-a descris o persoană care își vede propriul interes.  CRBL a fost descris ca fiind ,,cel mai profitor om”.

Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL

Zmărăndescu a declarat că cea mai periculoasă persoană din echipa lui este Laura Giurcanu, care „i-a făcut pe toţi cu capul”.

”Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, despre Survivor România

Faimosul a mărturisit că toată experienţa pe care a trăit-o în Republica Dominicană a fost dură.

„A fost horror şi nu glumesc, horror! Nu vă închipuiţi! Le spun tuturor celor care cred că este o joacă, nu, nu este. Când respecţi regulile, ajungi exact cum sunt eu, în momentul ăsta şi eu am respectat toate regulile. Am luat concursul exact ca atare şi am vrut să simt totul la extrem, numai că a fost mai mult decât mi-am imaginat eu vreodată.

Am avut momente în care mi-a părut tare rău că am ieşit, oarecum mi s-a părut nedreaptă ieşirea mea, dar nu mai contează, totul e de domeniul trecutului.  Nu ştiu dacă merită să câştige Faimoşii. Sunt colegii mei de echipă, dar nu cred că merită să câştige Faimoşii. Eu am fost acolo şi ştiu tot ce se întâmplă. Am avut parte numai de accidentaţi, oameni cu probleme medicale, de oameni care nu reuşesc să îşi aducă aportul la joc şi la bunăstarea echipei.”, au fost primele declaraţii ale lui Cătălin Zmărăndescu, când a ajuns în ţară.

 

citește și...