Scandal la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu, atac la Marian Drăgulescu. „Adu punctul! Dacă nu ești în stare ce vrei să îți fac?! Trage de tine!”

16.03.2022, 14:04

Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu s-au atacat, după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate. Fostul luptător s-a enervat și l-a atacat pe fostul gimnast, după ce acesta i-a reproșat că face critici care nu sunt deloc constructive.  „Adu punctul! Dacă nu ești în stare ce vrei să îți fac?! Trage de tine!”

Totul a pornit de la nemulțumirile lui Marian Drăgulescu, care le-a reproșat colegilor că nu i se pare corect să îl critice în modul în care o fac și că îl demoralizează. Însă, Cătălin Zmărăndescu a izbucnit şi a început să ţipe, spunându-i gimnastului că „aruncă că o fetiță”.

Fostul luptător s-a înroșit la față și s-a ridicat în picioare, reproșându-i  fostului gimnast că dramatizează foarte mult și nu se implică în competiție.

 „Arunci precum o fetiță”

„Adu punctul! Dacă nu ești în stare ce vrei să îți fac?! Trage de tine! Tu ești nebun la cap?! Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță! (..) Te dai cu capul de pereți că ai fost fraier. Îți pui cenușă în cap.(..) Ai făcut un scandal din nimic!”, i-a spus Zmărăndescu.

Ulterior, la jocul de comunicare, Marian Drăgulescu a intrat pe traseu, dar nu a adus puncte. Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor cu scorul de 10 la 2.

”Aș vrea să ies afară din concurs. M-am săturat să pun capul în pământ”

Cătălin Zmărăndescu s-a enervat din nou și a cerut să fie propus spre eliminare, să meargă acasă.

„Asta este ne merităm soarta, la următorul Consiliu votați-mă, eu vreau să plec acasă, m-am săturat să iau bătaie. Nu vreau și nu-mi place, toată viața mea am fost campion, nu vreau să fiu acum ciuca bătăilor. Dacă nu vă focusați… nu mai zic, nu mai fac nimic. Nu vreau scuze. Treziți-vă că ne ducem acasă. Zmărandescu poate să ducă la 50 de ani meci de meci, dar voi nu puteți? Gândiți-o logic, am 50 de ani, trag cât pot de mine pe traseu. Aș vrea să ies afară din concursul asta, restul poată să spună ce vrea, m-am săturat să pun capul în pământ. Vreau să ies din concurs, nu se mai poate.”, a declarat Faimosul Cătălin Zmărăndescu.

”La mine, în momentul în care nu ai rezultate, se dă cu mine de pământ”

Fostul luptător l-a atacat dur pe  fostul gimnast și i-a reproșat că se complace situației și nu știe să primească critici, după un eșec.

„El încă se învârte într-un cerc al lui și rămâne acolo. Dacă el are impresia că poate să vină la o competiție și nu va fi certat în momentul în care nu are rezultate, probabil așa se întâmplă la el, în sportul lui. La mine, în sportul meu, în momentul în care nu ai rezultate, se dă cu mine de pământ. Eu așa sunt învățat, în momentul în care nu aduc rezultate să fiu certat, să fiu băgat la colț, să conștientizez cât se poate de repede greșelile mele ca să pot să o iau de la capăt. Alții sunt mai moi, eu ce pot să fac? Fiecare cu felul lui de a fi.”, a încheiat el.

citește și...