Un nou cuplu la ”Puterea Dragostei”. Au fost premiați la emisiune

27.09.2020, 11:12
Un nou cuplu la ”Puterea Dragostei”. Au fost premiați la emisiune
Un nou cuplu la ”Puterea Dragostei”. Au fost premiați la emisiune

Un nou cuplu la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, i-a premiat pe cei doi îndrăgostiți.

În casa ”Puterea Dragostei” s-a format un nou cuplu. Este vorba despre Andrada și Alexandru, potrivit wowbiz.ro.

”Văd că Andrada și Alexandru s-au cam apropiat. Formați un cuplu sau nu? Acesta este momentul adevărului”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu în ediția de sâmbărtă a emisiunii ”Puterea Dragostei”.

”Eu nu simt că el mă place cu adevărat”, a comentat Andrada.

Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii de la postul de televiziune Kanal D, a insistat:

”Vă întreb încă o dată: Alexandru, Andrada, formați un cuplu?”.

Alexandru a confirmat că formează un cuplu cu Andrada: ”Da”.

Ulterior, cei doi concurenți din casa ”Puterea Dragostei” s-au sărutat pasional în văzul tuturor. Andrada și Alexandru au fost declarați cuplul lunii și au fost premiați de Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Singurul cuplu format în acest moment în casa Puterea Dragostei este format din Alexandru și Andrada. Sper să dovedeți adevărata putere a dragostei și să ne impresionați. E un început de drum pentru voi. Felicitări!”, a spus moderatoarea show-ului matrimonial.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...