Ale, dezamăgită de Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei”. Ce mărturisiri a făcut

29.08.2020, 09:44
Ale, dezamăgită de Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei”. Ce mărturisiri a făcut
Ale, dezamăgită de Cristian Comănici de la ”Puterea Dragostei”. Ce mărturisiri a făcut

Ale, una dintre concurentele care au participat în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, a mărturisit că este dezamăgită de Cristian Comănici.

Ale Ruse și Cristian Comănici de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, sezonul al treilea, anunțaseră că se plac, însă concurenta a fost eliminată din show.

Potrivit wowbiz.ro, Ale a observat în ultimul timp pe parcursul emisiunii, apropieri între Cristian și Mariana, o frumoasă moldoveancă. Comănici a declarat că ar vrea să o cunoască, iar acest lucru a ajuns și la urechile fostei concurente, care s-a declarat dezamăgită.

Ale a fost luată la întrebări de fani pe contul ei de Instagram despre apropierea dintre Cristian Comănici și Mariana.

”Sunt (n.r. dezamăgită), dar este liber să facă ceea ce dorește și ce simte”, a răspuns Ale.

Întrebată dacă este deranjată de apropierile dintre Cristi și Mariana, Ale a răspuns categoric: ”Da”.

După eliminarea din competiția ”Puterea Dragostei, Ale declara:

M-am simțit copleșită de plecarea mea și nu mă așteptam ca toată lumea să plângă odată cu mine. Sper să mă întorc. Dacă aș fi fost în Turcia, n-aș fi putut să fiu la înmormântarea bunicii mele, pentru că nici mama mea nu era, asa ca m-am bucurat c-am fost acasă ca să mă ocup”.

Ce spunea Cristian Comănici după eliminarea lui Ale

Ale a fost prima concurentă care a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”, spre surprinderea tuturor și spre dezamăgirea lui Cristian. Cei doi se pregăteau să formeze un cuplu îmn competiție.

După eliminarea lui Ale, Cristian Comănici a făcut câteva declarații.

Acesta a spus la acel moment nu se simțea atras de nicio fată din casa dragostei, iar gândul lui era la Ale.

”Eu cu Ale doar m-am cunoscut puțin. Sper sa se întoarcă și o să formez un cuplu cu ea, dacă se va întoarce în casă. Nu o sa ies pentru Ale, am vorbit doar douî săptămâni, n-am apucat sa ne cunoaștem.

M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat. Mi-am rugat susținătorii s-o voteze pe Ale. Mi-e dor de ea, este o fată bine pusă la punct, din toate punctele de vedere”, a spus atunci Cristian despre Ale.

 

citește și...