Un nou concurent a intrat în casa ‘Puterea dragostei’! Care este asemănarea cu Jador

03.08.2020, 23:41
Un nou concurent a intrat în casa 'Puterea dragostei'! Care este asemănarea cu Jador
Un nou concurent a intrat în casa 'Puterea dragostei'! Care este asemănarea cu Jador

În ediția de luni, 3 august, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, fetele au avut parte de o surpriză imensă. Un nou concurent a pășit în casa din Turcia. Este vorba despre Găbiță de la Craiova, interpret de manele, iar mulți l-au comparat imediat cu Jador.

A pus ochii pe Mariana

La intrarea în casă, tânărul de 31 de ani a încercat să le impresioneze pe fete și le-a interpretat una dintre piesele lui celebre. Găbiță a dansat prima dată cu Alexandra, dar a pus ochii și pe Mariana.

Din nefericire, tânăra moldoveancă nu prea a fost încântată din cauza meseriei sale. Mariana a declarat că nu se vede într-o relație cu manelistul, mai ales că acesta este plecat mai tot timpul la evenimente. Cei doi au purtat o discutie în acest sens, iar noul concurent i-a recunoscut că o place.

Mariana l-a refuzat pe Nicos

Nicos s-a confesat Marianei în camera roșie, mărturisându-i că o place și că i-a intrat la suflet. În schimb, tânăra de 26 de ani a refuzat avansurile lui Nicos.

‘In viata nu primesti tot ce iti doresti! Dar tu ramai Marusca in sufletul meu! Ma gandesc la tine si zambesc! Sa nu te superi! Esti o persoana deosebita si mai sunt cativa baieti in casa care au pus ochii pe tine!’, i-a spus Nicos Marianei.

Reguli noi la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3

Noul sezon al emisiunii de la Kanal D a debutat în urmă cu mai bine de o săptămână. 14 concurenți au intrat în casă pentru a-și găsi sufletul pereche, dar și pentru a câștiga premiul săptămânal de 1.500 de euro. Cuplul care îi va impresiona cel mai mult pe telespectatori va câștiga cei 1.500 de euro.

‘Sunt convinsa ca se vor naste noi povesti de iubire! Singura regula pentru concurenti este ca nu se pot vedea in afara casei! Pot vorbi la telefon, isi pot da mesaje, insa sub nicio forma nu se vor putea vedea in afara casei! In premiera, vom oferi lunar un premiu de 1500 de euro pentru cuplul favorit! Sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti!’, a spus Cristina Mihaela, noua prezentatoare a show-ului matrimonial.

citește și...