S-au încins spiritele la ‘Puterea dragostei’! Alexandra și Andrada au fost la un pas să se ia la bătaie. De la ce a pornit totul

03.08.2020, 17:41
S-au încins spiritele la 'Puterea dragostei'! Alexandra și Andrada au fost la un pas să se ia la bătaie. De la ce a pornit totul
S-au încins spiritele la 'Puterea dragostei'! Alexandra și Andrada au fost la un pas să se ia la bătaie. De la ce a pornit totul

Duminică, 2 august, a avut loc prima gală din sezonul 3 ‘Puterea dragostei’! Mona și George au fost desemnați concurenții favoriți din casă, iar tânăra a câștigat premiul de 1500 de euro. Din păcate, Mihai a părăsit show-ul matrimonial.

Cea mai supărată a fost Alexandra, care spera la o relație cu tânărul de 20 de ani. Alexandra a fost salvată de la eliminare de Mona.

După gală, Andrada și Alexandra s-au contrat exploziv în culise și au fost la un pas să se ia la bătaie, dacă fetele din casă nu săreau să se le despartă pe cele două concurente.

Pentru a nu se ajunge mai departe, staff-ul emisiunii a decis să le țină separate pe Alexandra și Andrada, în timpul filmărilor.

Alexandra și Andrada și-au aruncat cuvinte dure

‘Nu am apucat să ne batem. Le cer scuze fetelor. Dar nu am putut să stau cu mâinile în sân și ea să mă jignească. Nu mă interesează de ce era ea supărată. Nu sunt sacul de box al nimănui să vii să te descarci pe mine. Eu nu am sărit la bătaie. De ce să cedez în fața ei?’, a spus Andrada de la ‘Puterea dragostei’.

Cristina Mihaela Dorobanțu, supărată de un concurent

În ediția de luni, 3 august, noua prezentatoare a emisiunii a avut o discuție aprinsă cu unul dintre băieți, Akebono.

‘Ce caut eu aici între niște fete violente? Akebono, dacă vei mai continua să jignești fetele din casă, vei fi penalizat’, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

‘Eu fac ce vrea eu’, i-a răspuns Akebono prezentatorei tv. Enervată peste măsură, Cristina Mihaela Dorobanțu a cerut să se închidă conexiunea cu casa băieților.

Nici în casa băieților, atmosfera nu a fost mai calmă! Nicos și Akebono s-au certat teribil și aproape că s-au luat la bătaie din cauza unor discuții mai vechi. Duelul verbal dintre Nicos și Akebono a atins cote alarmante.

‘Ești un prefăcut. Repetentule. Emisiunea asta este de dragoste, tu ai venit să faci pe șmecherul’, i-a spus Nicos lui Akebono, înainte de a părăsi platoul emisiunii.

citește și...