Un model OnlyFans câștigă mii de euro după ce a decis să renunţe la epilare. „Singură pentru totdeauna”

16.05.2022, 19:52

Fenella Fox, din Bristol, a decis să renunțe să se epileze când avea 19 ani. Acum, la 28 de ani, are succes pe OnlyFans – dar încă primește comentarii pline de hate. Tânăra de 28 de ani câștiga 1.000 de dolari (780 de lire sterline) pe lună când se epila și acum câștigă 8.000 de dolari (6.200 de lire sterline) „în lunile mele cele mai scăzute”.

Un model OnlyFans care a renuntat să se epileze și-a împărtășit comentariile pline de hate pe care le primește în mediul online.

Fenella Fox, din Bristol, sărbătorește aspectul „în totalitate natural” și de când a făcut acest lucru a aruncat în aer site-ul OnlyFans, potrivit dailystar.co.uk.

„Singură pentru totdeauna”

Deși a avut succes de când a renunțat la epilare, ea încă primește comentarii negative în mediul online.

Ea a spus în exclusivitate pentru Daily Star: „Nu mai răspund atât de mult la comentariile negative, dar obișnuiam să răspund cu un simplu „de ce?” și să-i fac să explice motivul prostesc din spatele urii lor, care de multe ori îi face să arate proști.

Cele mai comune replici pe care le primesc sunt:  „niciun om nu te va iubi”, „Singură pentru totdeauna” sau „este dezgustător” și „trebuie să miroși rău”, etc.”

Bărbații care nu o plac au probleme

Fenella crede că bărbații care urăsc femeile care au păr natural sunt nesiguri și este o „proiectare a propriei lor igieni proaste”.

Modelul a adăugat: „Am avut mulți bărbați și femei care spun că i-am făcut să se simtă mai confortabil cu corpul lor natural sau cu partenerii lor.”

Tânăra de 28 de ani vrea să ajute la normalizarea părului de pe corp, despre care crede că devine din ce în ce mai acceptat.

Ea încurajează femeile să se întrebe de ce se epilează, de ce poartă machiaj și motivul pentru care se simt rău în propria piele.

„Te-a învățat cineva să simți așa? Are o companie? O reclama? Branduri precum Gillette profită de pe urma femeilor care își bărbieresc picioarele și le convin de mulți ani. Dacă nu ar fi mărci precum Gillette, ne-am rade în continuare picioarele? Sau pur și simplu l-am accepta ca pe o parte normală a ființei umane?

 

citește și...