„Cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie” a primit o propunere ciudată de la un bărbat. Ce dezvăluire face modelul OnlyFans

11.05.2022, 14:31

Modelul OnlyFans, Carla Bellucci, a vorbit despre unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-au cerut bărbații să le facă în schimbul banilor – descriind o solicitare drept „îngrozitoare”. Un bărbat i-a oferit 2.500 de lire sterline doar pentru a-i săruta picioarele. „Nimic nu mă deranjează acum”, a spus ea. „M-a făcut să zâmbesc”.

Carla Belluci, care a devenit brusc populară cu postările pe OnlyFans, reușește deseori să-și ia locul în titlurile presei mondiale. Carla Bellucci a fost implicată în controverse de când a susținut că a înșelat un spital din Marea Britanie pentru a beneficia de o operație gratuită la nas în 2019.

Recent, modelul OnlyFans, Carla Bellucci, stătea la soare într-o stațiune elegantă din Dubai săptămâna trecută, când un străin i-a făcut o propunere ciudată.  

Modelul OnlyFans a primit o propunere ciudată

Mesajul lui către Carla spunea: „Ți-aș da 2.500 de lire sterline doar pentru a-ți săruta picioarele pentru un minut”.

Încercându-și norocul pentru a treia oară, el a tastat: „Încearcă, dă-mi o șansă să-ți sărut picioarele.”

„M-a făcut să zâmbesc”

Acum, vorbind pentru Daily Star, mama cu patru copii, Carla a spus că acest tip de solicitare este obișnuită pentru ea.

„Nimic de genul acesta nu mă deranjează acum”, a spus ea. „M-a făcut să zâmbesc”.

„Sunt bani ușori, vă puteți imagina să lăsați un tip să facă asta și să câștige astfel de bani? Sunt sigur că o femeie singură ar accepta, dar nu cred că bărbatul meu ar fi prea impresionat.”

Carla – numită cândva „cea mai disprețuită femeie din Marea Britanie” – își întreține familia dezbrându-se pe OnlyFans. Fostul model  poate câștiga cu mult peste 1.000 de lire sterline pe zi pe site-ul de abonament.

Și făcând referire la alte solicitări ciudate ale fanilor, Carla, în vârstă de 40 de ani, a spus: „Am avut oameni care mi-au bani  pentru șosete uzate. Este groaznic. Bărbații își doresc întotdeauna cele mai bizare lucruri. Oamenii au doar fetișuri ciudate.”

citește și...