„M-am înscris pe OnlyFans cu mama mea. Acum locuiesc în Barbados și câștig o avere”. Câți bani câștigă tânăra

27.04.2022, 19:42

Fata care a devenit virală după ce a pozat în lenjerie intimă cu mama ei, în timp ce s-a inscris pe OnlyFans, s-a mutat în Barbados – după ce veniturile ei au crescut în urma postării. Brittany câștigă între 10.000 și 25.000 de lire sterline pe lună.

Brittany Olivia avea doar 18 ani când un tweet i-a schimbat cursul vieții. Tocmai terminase de pozat în lenjerie intimă cu mama ei când a apăsat pe butonul de trimitere.

Tweet-ul atrăgător a anunțat că membrii familiei se alătură OnlyFans împreună – și a devenit rapid viral.

Tânăra câștigă până la 25.000 de lire sterline pe lună

Brittany, din Blackpool, a împlinit recent 21 de ani și acum locuiește în Barbados, după ce a câștigat până la 25.000 de lire sterline pe lună pe site-ul pentru adulți.

Și ea a vorbit în exclusivitate cu Daily Star despre postarea virală și despre cum nimic nu a mai fost la fel de atunci.

”Am avut șase locuri de muncă”

„De fapt, am avut șase locuri de muncă cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, în principal ospătăriță”, a spus ea.

„Acum mă uit înapoi la acel moment din viața mea și pur și simplu nu cred că mi-am dorit să lucrez pentru altcineva, de aceea nu mi-am putut păstra un loc de muncă. Ceva mai bun mă aștepta. Și acel ceva mai bun a fost să câștigi sume uriașe de bani vânzând fotografii online”.

La 18 ani, ea i-a spus mamei sale, Jessica, despre noua ei idee și a primit sprijinul ei deplin. Brittany și-a amintit: „Eram acasă și ea a intrat în camera mea și mi-a spus:  «Am o idee, să facem OnlyFans împreună»”.

„Inițial am fost de genul  «ok, e ciudat»”, dar de fapt am vorbit despre asta și am venit cu un tweet bine gândit care ar putea crește veniturile nosatre.”

După ce tweet-ul a devenit viral, un respondent a comentat: „Îmi place la naiba asta! În al doilea rând, mă bucur să văd părinți susținându-și copiii în ceea ce privește munca sexuală sigură. Mama știe că sunt lucrătoare sexuală și mă sprijină și pe mine.”

Întrebată dacă se aștepta să atragă o audiență globală, Brittany a spus: „Obișnuiam să tweetam lucruri mai mici, care erau controversate despre ținute etc., doar pentru momeală, în mod clar am fost lipsită de atenție înainte. Așa că, în cele din urmă, am știut că voi primi puțină atenție, dar niciodată așa.

În dimineața următoare, telefonul mi s-a blocat din cauza notificărilor,  așa că a fost copleșitor.”

Și în ceea ce privește reacția în care a locuit, ea a adăugat:  „A doua zi dimineață m-am trezit și mesajele mele erau atât de pline de la toți care îmi spuneau aceleași lucruri.”.

Brittany câștigă între 10.000 și 25.000 de lire sterline pe lună

Brittany rămâne pe OnlyFans și câștigă între 10.000 și 25.000 de lire sterline pe lună. Și datorită succesului ei – acum a renunțat la Marea Britanie pentru a-și construi o viață de lux în Barbados.

Explicând de ce, ea a spus: „Am decis să mă mut în Barbados, deoarece știu că am mai multe de realizat și mai multe pentru care să încerc. Nu am avut niciodată o mentalitate de oraș mic, întotdeauna mi-am dorit mai mult. Așa că mutarea a fost o decizie ușoară pentru mine. Locația joacă un rol în conținutul meu.”

Și în ceea ce o privește pe mama ei, care rămâne pe OnlyFans, Brittany a spus: „Mama se referă acum la mine ca fiind o femeie de afaceri. Este foarte mândră de mine.”

citește și...